Vanja Mišić i “Nair” zabavljaće Banjalučane za najluđu noć

Objavljeno: 14. 12. 2015 u 14:10h

Svi oni koji su se odlučili da najluđu noć proslave na otvorenom i ove godine biće upriličen svečani doček na Trgu Krajine, a nastupiće domaći izvođači ‘Moondance” i Vanja Mišić, pop grupa “Nair”, Combine quartet i Slađana Zrnić, te krajiški trubači.

Novogodišnji program počinje u 19 časova a završava se u 1.30 časova iza ponoći.

U ponoć Novu 2016. godinu banjalučani će ispratiti tradicionalnim odbrojavanjem uz šampanjac i svečani vatromet.

Za najmlađe sugrađane od 11 časova na Trgu krajine počinje bogat program povodom dočeka Dječije nove godine a mališani će uživati u nastupima Dječijeg hora “Vrapčići”, učesnicima festivala “Mali kompozior”, Đurđevdanske zvjezdice, baletni studio “Allegro” dok će program upotpuniti djeca iz brojnih vrtića zajedno sa Deda Mrazicom kao i glumici iz Dječijeg pozorišta.

Tačno u podne uz dječiji šampanjac i svečano odbrojavanje biće dočekana Dječija 2016. uz čestitke Slobodana Gavranovića, gradonačelnika, a kraj programa predviđen je za 13 časova.

Kako bi doček protekao u najboljem redu pobrinuće se  pripradnici  nadležnih službi ali i Hitna pomoć, vatrogasci i organi reda.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/vanja-misic-i-nair-zabavljace-banjalucane-za-najludu-noc/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])