S.A.R.S. vas poziva na koncert godine: Sutra u SD Borik! (Video)

Objavljeno: 25. 11. 2015 u 13:10h

Jedan od najpopularnijih bendova u region, S.A.R.S. održaće koncert sutra u SD Borik u Banjaluci, povodom obilježavanja Svjetskog dana AIDS/a.

Pozitiva koncert se održava u saradnji sa UG “Akcija protiv SIDA-e” a za cilj ima skretanje pažnje javnosti o potrebi prevencije HIV-a, smanjenje stigme i diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV-om i AIDS-om! U toku je i humanitarna akcija Udruženja građana ‘’Action Against AIDS’’ – Prijatelji za Dejana, te će novac od prodaje ulaznica biti uplaćen na namjenski humanitarni račun putem kojeg se skupljaju sredstva za Dejana Kovačevića koji boluje od bronhijalne astme ikome je potrebna hitna transplantacija pluća.

Kao predgrupe nastupaju muzički sastav Intime iz Banjaluke, Jakša Jordes iz Zagreba i DJ Igor Oraščanin.

Program počinje u 21h a nastup S.A.R.S.-a zakazan je za 22h! Prijatelj koncerta je Banjalučka pivara.

“Drago nam je kada smo u prilici da pomognemo organizaciji projekata koji u svojoj osnovi imaju human karakter, što i jeste jedan od najbitnijih aspekata našeg društveno odgovornog djelovanja unutar lokalne zajednice. Iskreno se nadamo da će akcija uroditi plodom i da će koncert, pored odlične zabave, omogućiti skretanje pažnje javnosti na ovaj društveni problem,” izjavila je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare.

Ulaznice još danas možete kupiti u pretprodaji po cijeni do 7KM u café baru Harmonija, restoranu 2u2 i na Trgu Krajine a na dan koncerta ulaznice će koštati 10KM i moći će se kupiti na biletarnici SD Borik!

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/s-a-r-s-vas-poziva-na-koncert-godine-sutra-u-sd-borik-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot