“MEĐUNARODNI DAN SVINJOKOLJA” u Domu omladine

Objavljeno: 23. 11. 2015 u 14:30h

“Sve životinje su jednake, samo su neke jednakije od drugih”, govorio je Orvel u “Životinjskoj farmi”, pritom misleći na svinje koje su zagospodarile Farmom i postale daleko svirepije od ljudi.

svk2

“Sve životinje su jednake, samo su neke jednakije od drugih, dok ne dođe vrijeme svinjokolja”, kažemo mi i svečano vas pozivamo na tradicionalni

“MEĐUNARODNI DAN SVINJOKOLJA”

Pridružite nam se u srijedu (25.11, 20:30h) u Domu omladine na masnoj manifestaciji koja slavi ubilačke nagone koji čuče u našem čovjeku i koje ima priliku ispoljiti jednom godišnje. (dok se dajbože ne zarati) Kao i svi pobjednici pisaćemo istoriju veličanstvenih bitaka protiv svinja, kao štu su bitka kod Krmopila (480. p.n.e.ojdanića), gdje je nas samo 300 potuklo do papaka daleko mnogobrojnijeg neprijatelja, Svinjetnamski rat (1955 – 1975.), Krmska bitka (1943.), Krmarička bitka (1371.), bitka za Svinjo Džimu (1945.) i mnoge druge.

Sa vama na sceni su kao i uvijek:

-prva glavuša Dušan Jokić, koji čuva babin recept za čvarke kao da je Coca-cola,
-stari mesojed (iako se ne bi reklo) koji bez čengela ne ide ni na more, Mirko Komljenović i
-masovni praso-ubica Igor Kalaba, poznat po rečenici „stara dodajde mi kantu mlake vode“.

Po našem običaju, ukazivaćemo „malo“ i na ovaj svinjac u kojem živimo. Karte po cijeni od 4 KM rezervišite brzo, idu k'o čvarci! U inboks Sirotanovića ili na 066/197-234 (samo pozivi). Antikulturni pozdrav!

                                                                     AKT Alija Sirotanović

P.S. Kao posebno iznenađenje, ove godine imamo battle čvaraka (House of Jokich vs House of Kalaba). Ponesite hljeba!

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/medunarodni-dan-svinjokolja-u-domu-omladine/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])