Hor Viva Vox u Banjaluci

Objavljeno: 23. 11. 2015 u 10:37h

Hor Viva Vox iz Beograda nastupiće u Dvorani “Obilićevo” u Banjaluci 05.12.2015. godine. 

Hor Viva Vox iz Beograda, predvođen dirigentkinjom Jasminom Lorin, postoji od 9. maja 2005. godine. 2009. godine u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bit boksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija i okreće se izvođenju popularne muzike isključivo glasovima, bez instrumentalne pratnje (a cappella).

Vrhunac njihove dosadašnje karijere predstavlja koncert u sali Generalne skupštine Ujedinjenih Nacija povodom proslave Srpske nove godine 14.januara 2013. godine.

Drugi koncert koji je obilježio karijeru hora bio je nastup u Velikoj hali naroda u Pekingu, pred velikim brojem visokih državnih funkcionera Kine.

Nedavno su napunili beogradsku Kombank arenu, oduševili publikuna Exit-u i Sea Dance festivalu, a 05.12.2015. godine i banjalučka publika ćenapokon imatizadovoljstvo da uživa u neobičnom, majstorskom izvođenju popularne muzike ovog nesvakidašnjeg hora.

Ulaznice su u prodaji od srijede 25.novembra, na prodajnim mjestima ispred RK “Boska” i na blagajni SD “Obilićevo”.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/hor-viva-vox-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])