Denis Tomsen: Očekujem lijepe Banjalučanke

Objavljeno: 10. 11. 2015 u 11:15h

Denis Tomsen, tvorac Urbhanize-a kao vrste fitnes treninga održaće veliki zumba urbhanize trening u Banjaluci, a kako je najavio očekuje nas dobra i vrlo energična zabava.

oc

Urbhanize su kreirali Denis i Tina Tomsen a odlika ovog načina treniranja je ples – fitnes program baziran na urbanim potezima iz uličnog plesa i hip-hopa.

“Imali smo veliki san godinama, a onda tokom 2014. godine smo shvatili da je sada vrijeme da se stvori Urbhanize i da ga pokrenemo zajedno za sve ljude širom svijeta”, rekao je Tomsen za MONDO.

Kako nam je otkrio Urbhanize kombinuje najbolje poteze uz hot hip-hop muziku, dodajući visoke kardio elemente indijskog plesa.

oc2

“Format Urbhanize je veoma lako pratiti i učiti. Prednosti nisu samo veliki kardio respiratorni efekti, ova vrsta trenirnga služi i za oblikovanje mišića i sjajnu vježbu, a ideja je da se stvori nešto novo i drugačije u Dance Fitness industriji, dajući svima priliku da izraze kul stav i da se osjećaju dobro. Kroz Urbhanize svi se osjećaju pozitivno kako psihički tako i fizički”, kaže Denis, koji je se ovim poslom bavi već 17 godina.

“U Dance Fitness poslu sam od 1998. godine. 2003. i 2004.godine osvojio sam i mnoge nagrade na raznim takmičenjima i od tada sam zaljubljen u hiphop i breakdance”, kaže on.

Da je Denisov Urbhanize vrlo popularan govore i njegova putovanja po cijelom svijetu gdje održava treninge sa kolegama.

“U ovom trenutku ne putujem samo po Evropi. Bio sam u Kuala Lumpuru u Maleziji. Danas sam stigao u Dansku a u petak sam u Bosni, a dosad sam nastupio i u Austriji, Njemačkoj, Poljskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji…Nakon Banjaluke idem u Luksemburg, pa u u Berlin sa Tinom Tomsen, a nakon Berlina ću se vratiti u Aziju na veliku fitnes konvenciju u Singapuru”, rekao je Tomsen.

oc3

Ono što je zanimljivo je da Urbhanize mogu trenirati svi, a priliku da se okušate u ovom vrlo zabavnom načinu treniranja imaćete 14. i 15. novembra u u Sportsko rekreativnom centru Arena Sporteo koji se nalazi pored Gradskog stadiona, a učestovovati mogu svi koji su zainteresovani. Start je u 18 časova, a ulaz deset KM.

“Oni koji dođu na trening u Banjaluci mogu očekivati mnogo energije, zabave, dobre muzike, mnogo instruktora iz različitih zemalja širom regiona. Ja ću da radim svoj Urbhanize master klas, a dovodim nevjerovatne Urbhanize instruktore Lidiju iz Srbije i Mojca iz Slovenije i naravno Srđana Orelja iz Banjaluke koji je i organizator ovog događaja. Nadam se da ću vidjeti sve lijepe žene iz Banjaluke o kojima svi toliko mnogo pričaju”, kaže Tomsen i dodaje da jedva čeka dolazak u Banjaluku i upoznavanje svojih novih, kako nam je rekao, “#Urbhanizers iz Bosne”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/denis-tomsen-ocekujem-lijepe-banjalucanke/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot