Projekcija dokumentarnog filma “NEMA ALI” u Banjaluci

Objavljeno: 6. 11. 2015 u 14:35h

Mebius Film, Institut za ratno i mirnodopsko izvještavanje (IWPR) i Magazin Buka Vas pozivaju na projekciju dokumentarnog filma: “NEMA ALI!” reditelja Faruka Sokolovića i Konferenciju za novinare koje će se održati u srijedu 11. novembra u 16 sati u kinu Multiplex PALAS, u Banjaluci.

Dokumentarni film “NEMA ALI!” je priča o novoj generaciji mladih ljudi, intelektualaca, koji imaju aktivan odnos prema životu , bore se za slobodu i demokratizaciju društva.

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/projekcija-dokumentarnog-filma-nema-ali-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot