Banjaluka: Sajam turizma i zdravlja od 24. do 26. septembra

Objavljeno: 21. 9. 2015 u 14:22h

Turistička organizacija grada Banjaluke organizovaće od 24. do 26. septembra Međunarodni sajam turizma i zdravlja. Sajam će biti održan u centru grada, na Trgu Krajine, koji će biti posebno pripremljen i uređen.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije grada – na Sajmu će se predstaviti  nacionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije, strukovna udruženja, hotelijeri i drugi direktni i indirektni pružaoci turističkih usluga.

U dijelu sajma “Putevi zdravlja”, predstaviće se izlagači iz oblasti alopatske, integrativne i alternativne medicine uz proizvođače organske i zdrave hrane, mlijeka i mliječnih napitaka, vode i dijetetskih suplemenata.

Ovogodišnji Sajam biće u velikoj mjeri posvećen sportskom turizmu. S tim u vezi, u okviru stručnog dijela Sajma, 25. septembra, biće organizovana radionica o temi: „Mogućnosti razvoja sportskog turizma“.

Podsjećamo da je Banjaluka dobitnik nagrade „Šampion sportskog turizma“, koju dodjeljuje Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva „Sacen International“.

Radno vrijeme Sajma biće od 11 do 19 časova. Sajam je prošle godine posjetilo više od 30.000 posjetilaca.

Sjednica Upravnog odbora “Sacen International”:

Povodom Međunarodnog sajam turizma i zdravlja, 23.septembra u 18 časova, u hotelu “Bosna” biće održana  65. sjednica Upravnog odbora u organizaciji Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva “Sacen International”.

Takođe, biće upriličeno svečano uručenje najviših priznanja povodom jubileja 25 godina Turističkog oskara “Zlatno turističko srce” u akciji “Birajmo najbolje u turizmu regiona jugoistočne Evrope”.

Priznanje se dodeljuje u vidu zlatne plakete, medalje i značke najzaslužnijim koji su dali svoj doprinos u proteklih 25 godina uspešnoj organizaciji manifestacija pod okriljem “Sacen International”.

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-sajam-turizma-i-zdravlja-od-24-do-26-septembra/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])