Veljko Ražnatović se odselio u Banjaluku, a ovo je pravi razlog

Objavljeno: 19. 9. 2015 u 08:36h

Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović istakla je za medije da nije tužna što njen sin Veljko otišao da živi i studira u Banjaluci jer imaju mogućnost da se istog dana vide kad god on to poželi.

“Veljko ima dosta prijatelja u Banjaluci i često je odlazio tamo. Sviđa mu se atmosfera, ljudi, sve. Ispisao se sa psihologije i upisao tamo fakultet za Menadžment i ekonomiju. Ja sam ga, naravno, podržala da ode tamo i studira”, rekla je pjevačica za medije i dodala da rastanak nije bio patetičan jer može da dođe kući kad god poželi.

“Nije mi bilo žao jer često dolazi kući. Svaki dan ima direktan let. Evo, danas je došao jer slavi mesečnicu sa devojkom i već sutra ide nazad. I ja ću da idem tamo jer, kao i on, volim Banjaluku”, kazala je ona.

Ona je istakla da Veljko u Banjaluci živi sa dobrim drugom i da su svi njegovi drugari fini i dobri momci.

“Nemam za šta da brinem, a meni kao majci je najvažnije da mi je dete dobro, a po Veljku vidim da je veseo, srećan i nasmejan, što znači da je napravio pravi korak”, rekla je folk diva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/veljko-raznatovic-se-odselio-u-banjaluku-a-ovo-je-pravi-razlog/||claudebot