Bebi Dol: Nemam para ni za hleb

Objavljeno: 30. 5. 2015 u 09:15h

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol se prije nedjelju dana vratila iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju.

Ona je po povratku izjavila da ne želi medijski da se eksponira, ali se požalila novinarima da ima finansijskih problema.

“Pustite me, nisam ja za fotografisanje. Nemam para za hleb, a kamoli sada da se slikam. Došla sam sa prijateljima na kafu, jedva živim otkako sam se vratila iz Amerike”, kaže ona za „Alo”.

 Njen bliski prijatelj  je rekao da je Dragana u veoma lošoj situaciji i da je na ivici egzistencije.

’’Otkako se vratila u Srbiju, Bebi bukvalno ne izlazi iz stana jer ne želi da je ljudi gledaju u stanju koje nije reprezentativno. Uvek je bila mršava, ali sada je zaista njena kilaža u granicama anoreksije. U kafiću gde ste je sreli je skoro niko nije prepoznao, a i zakamuflirala se kapom i naočarama za sunce. Ma i boravak u Americi je negativno uticao na nju. Ona nema od čega da živi jer je vreme njene muzike prošlo i ne može da zarađuje kao nekada. Ne znam ni kada će se vratiti u Ameriku kod muža’’, priča blizak prijatelj proslavljene pjevačice.

Podsjećanja radi, Dragana je pre nešto manje od godinu dana tajno sklopila brak sa dugogodišnjim dečkom Aleksom Todorovićem, koji živi u Americi.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/bebi-dol-nemam-para-ni-za-hleb/||claudebot