Bugari ispoštovali Cecu: Za srpsku pjevačicu kraljevski tretman

Objavljeno: 9. 11. 2014 u 10:58h

Svetlana – Ceca Ražnatović u noći između petka i subote nastupila je u Sofiji, u hali „Armec“.

ceca-u-bugarskoj

Bugari su učinili sve da se osjeća kao kod kuće, pa ju je po dolasku u Sofiju dočekala limuzina. Ceca je naravno bila smještena u kraljevskom apartmanu u jednom od najpoznatijih tamošnjih hotela, a da bi sve proteklo u najboljem redu uz nju je bila i policijska pratnja.

Ceca je nastupila pred više od 15.000 ljudi, a još uvijek sabira utiske.

“Bilo je i više nego sjajno. Iako sam već imala veće koncerte u Sofiji, ovo je bio najlepše do sada. Iako smo komšije, ipak je to drugi narod i druga država, ali kada svi znaju svaku pesmu od reči do reči, šta reći osim da sam po ko zna koji put ostala bez teksta. I domaćini su me oduševili prijemom, tako da je opšti utisak čista desetka” – kaže Ceca.

bugarska-koncert

Poslije koncerta, za bend i nju je priređena gala večera, a Ceca se dva dana zadržala u Sofiji.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/slavni/bugari-ispostovali-cecu-za-srpsku-pjevacicu-kraljevski-tretman/||claudebot