Sedmični horoskop od 21. do 27. novembra

Objavljeno: 21. 11. 2016 u 14:43h

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Ljubav

Vi možda nemate emotivnog partnera, ali je definitivno sigurno da niste ni malo usamljeni. Imate svoje prijatelje, imate mnogo poziva za druženja i izlaske i vrijeme će vam tokom ove sedmice proticati u dobrom raspoloženju i zanimljivim susretima. Sigurno je da ćete dobiti po koji prijedlog za malo neobaveznih ljubavnih aktivnosti, a na vama je da li ćete ih prihvatiti ili ne. Za nešto trajnije ili ozbiljnije trenutno nemate mogućnosti. U emotivnim relacijama vas jako zbunjuje ponašanje voljene osobe. Čas povlačenje, čas napadi ljubomore, čas sarkazam i insinuacije na vaš račun. Očigledno je da je druga strana trenutno nesigurna i da smatra da joj nešto radite iza leđa. Ono što ne trebate da radite je da proizvodite svađu. Bolje je da pokušate da je oraspoložite i unesete neke lijepe novine u vaš odnos.

Posao

Poslovni segment će u ovoj sedmici doživjeti neke velike promjene, ali ako se iole potrudite – te promjene će biti samo pozitivne po vas. Nemojte zaboraviti da od vaših mogućnosti da odreagujete na pravi način i da se snađete u zadatim situacijama, zavisi i uspjeh vaših planova. A on sada može biti zaista veliki. Vi ste u odličnom periodu – imate fenomenalne ideje, kreativni ste i više nego uspješni u rješavanju problema. Imate dobru komunikaciju sa saradnicima i lako ih možete ubijediti i okrenuti na svoju stranu. U suštini, mnogo toga ćete vrlo uspješno realizovati. Nezaposlenima odlične mogućnosti za pronalaženje posla.

Novac

Imaćete povremeno problema da uskladite troškove koji su nešto veći, sa prilivima. Ipak, nudi vam se mogućnost dodatnog angažovanja, pa je iskoristite.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su uglavnom prolaznog karaktera. Kod mlađih pripadnika znaka aktuelne su prehlade i virusne infekcije.

Bik

Ljubav

U emotivnim relacijama nećete moći povremeno da se otrgnete utisku da voljena osoba nešto krije od vas. Suviše se druga strana ponaša slobodno da bi se to vama dopadalo, suviše se druži sa prijateljima, a premalo vremena ostavlja za vas. Možete biti u ovoj nedjelji nesigurni, pa iz tog razloga se ponašati posesivno i ljubomorno prema emotivnom partneru. Više je nego izvesno da vaše sumnje nemaju osnovu, ali niko vas sada ne može ubijediti u to…..Slobodnim Bikovima slijedi pokretanje jednog zanimljivog kontakta preko društvenih mreža ili preko izlaska, druženja. Ova osoba će vam se vrlo brzo podvući pod kožu i jedva ćete čekati da povučete neki konkretniji potez. Jake strasti i naglašena impulsivnost i intenzitet, pa je moguće da će ova priča ostati samo u okvirima fizičkog “dejstva”.

Posao

Tačno znate koji bi potezi sada bili najbolji za vas, ali iako razmišljate hladne glave i racionalno – to ne znači da ćete uspjeti i da ostvarite ono što ste planirali. Koliko god se trudili, moguće je da je količina obaveza i redovnih, ali i onih koji ste sami sebi nametnuli, suviše velika i povremeno će vam biti teško da sa svime izađete na kraj. I pored ovoga, u drugom dijelu sedmice vam dolaze zanimljivi prijedlozi od strane saradnika, ali i mogućnosti da pokrenete jednu novu poslovnu priču. Dobar je period za nezaposlene Bikove, mada će posao koji dobijate biti privremenog karaktera. Imate podršku od strane šefova.

Novac

Veći troškovi, ali novac koji vam je potreban da ih pokrijete dolazi bukvalno u posljednjem trenutku. Promjenljiva finansijska situacija, povremeno nervoza zbog novca.

Zdravlje

Blago popravljanje zdravstvenog stanja kod mlađe populacije Bikova. Oni stariji će i ove sedmice uglavnom patiti od hroničnih tegoba.

Blizanci

Ljubav

Emotivni partner se ponaša u potpunosti korektno prema vama, i često vam zamjera i prigovara da vi ne funkcionišete na isti način prema njemu. Sad, da vas neko pita – vi biste naravno tvrdili da to nema veze sa istinom, ali ako malo realnije sagledate stvari, shvatićete da je možda i u pravu. Suviše se neodgovorno ponašate i prema partneru i prema onome što ste mu obećali, pa zato nije ni čudo što će druga strana povremeno imati ozbiljne razgovore sa vama. Ipak, sve će uglavnom proteći u duhu sporazuma i vi ćete se truditi da svoja ponašanja ispravite….do prve prilike…. Slobodnim Blizancima se ove sedmice nude dvije mogućnosti – ili ćete nastaviti da se ponašate slobodno i uživati u neobaveznim avanturama, ili ćete pak prihvatiti “udvaranje” od strane jedne ozbiljne osobe koja zaista želi čvrst emotivni odnos I stabilnost sa vama. Na vama je – a vi učiniti kako vam drago….

Posao

U prvom dijelu sedmice se definitivno pripremite da popijete po koju kritiku od strane onih sa kojima najbliže sarađujete, čak i od šefova i autoriteta. Doduše, i vama je jasno da ste se raspustili, da ste neke svoje obaveze gurnuli u zapećak i da definitivno ne radite onako kako su drugi navikli od vas. Vrijeme je da se uzmete u pamet i da se ozbiljnije posvetite svojim obavezama. U drugom dijelu sedmice Blizancima idu neke nove poslovne šanse, prijedlozi i promjene koji mogu donijeti mnogo isplativije rezultate u narednom periodu. Ovo je dobar momenat i za pokretanje onih koji su još uvijek nezaposleni.

Novac

Ako ste privatnik, vaši će prilivi tokom ove sedmice biti više nego dobri. Ostali – manji gubici i troškovi početkom nedjelje. Ostatak perioda donosi vam stabilizaciju finansijskog segmenta.

Zdravlje

U prvoj polovini sedmice budite obazriviji – mogućnost prehlada. Starijim pripadnicima znaka poboljšanje zdravstvene situacije u drugom dijelu nedjelje.

Rak

Ljubav

Neusklađenost u partnerskim odnosima će biti više nego prisutna u ovoj nedielji. Kod nekih u bračnim zajednicama na dnevni red mogu izaći i pitanja koja ste vas dvoje dosta dugo uspiešno izbiegavali. Čak se mogu pokrenuti i razmišljanja o odvajanju, razvodu. Mogu pasti i uslovljavanja, igranje na kartu ljubomore, posesivnosti. Ne izigravajte žrtve, ni vi ni partner. Ako ne možete probleme riješiti, bolje je da se povučete na kratko i dobro razmislite šta je ono što želite. Kod slobodnih Rakova, prošlost može postati itekako ponovno aktuelna. Susret sa bivšim emotivnim partnerom je više nego izvjestan, pa vi sad vidite u kom ćete pravcu dalje voditi priču. Ako nemate predispozicije ka bivšim ljubavima, vi ćete biti i dalje okrenuti ka izlascima i druženjima, ka upoznavanju novih osoba i ka flertovanju.

Posao

Suviše lično doživljavate neke situacije u poslovnom segmentu i bez razloga se opterećujete svakom sitnicom. Istina je da niste u najboljem poslovnom periodu, ali ovo ne znači da ne možete i u ovim danima ostvariti stabilnu situaciju. Bitno je da budete organizovani, da problemima i obavezama pristupate u jednom praktičnom i racionalnom maniru, i nećete imati većih teškoća. Kontakt sa saradnicima će u prvom dijelu nedjelje biti nešto opterećujuć po vas, ali ćete brzo uspjeti da riješite ove situacije i ponovo dođete u skladan odnos sa onima sa kojima radite. Jedna poslovna ponuda u ovom periodu vas može jako zainteresovati i o njoj bi vrijedelo razmisliti.

Novac

Novčana situacija je dosta promjenljiva. Mogući su i veći troškovi u prvom dijelu nedjelje, od kojih ćete se dosta teško oporaviti. Prilivi od dodatnih poslova napuniće novčanik pojedinima u drugom dijelu nedjelje.

Zdravlje

Od drugog dijela sedmice zdravstvena situacija kreće u znatnoj mjeri na bolje. Ulazak Sunca u polje zdravlja donosi vam više energije.

Lav

Ljubav

Vaše polje ljubavi ove će sedmice biti obasjano Suncem, koje je i vladar vašeg znaka. Pošto ste se u prethodnom periodu pomalo pokunjili, nije vam baš bilo do toga da se provodite i zabavite, sada ćete gledati da ovo nadoknadite u što većoj mjeri. Zato nije ni čudo što ćete početi sa druženjima, sa izlascima, što ćete sebi ponovo dozvoliti da budete srećni i radosni. Neki crni oblaci su se razišli iznad vaših glava i život je ponovo lijep. A sada u njemu treba i uživati. A ljubav? Pa i ljubav će doći onda kada joj bude vrijeme…..U emotivnim i bračnim relacijama ova sedmica najavljuje konačan izlazak iz perioda stagnacije i lošeg odnosa sa voljenom osobom. Komunikacija između vas dvoje će se znatno popraviti i radost se ponovo useliti u vaše emotivne relacije. Sada možete zajednički da riješite svaki problem.

Posao

U prvom dijelu sedmice još ćete dosta teško funkcionisati u poslovnom segmentu. Vaš trud je neosporan, ali kao da se prepreke pojavljuju potpuno neočekivano, a okolnosti je teško zaobići. U ovim danima gledajte da završavate sa starim obavezama i problemima, nove mogućnosti će se tek pojaviti i to u drugom dijelu ovog perioda. Mogućnosti za poslovne saradnje i dogovore koje se sada otvaraju itekako će biti podsticajne po vas. Moguće je da ćete za par dana završiti više nego u cjelokupnom proteklom mjesecu. Veće aktivnosti prema stranim firmama brzo će dati rezultate. Možete biti zadovoljni.

Novac

Prva polovina nedjelje proteći će u vašem nerviranju jer prilivi kasne a povjerioci kucaju na vrata. Bez stresa molim, finansijski segment polako kreće uzlaznom linijom u drugom dijelu ove sedmice.

Zdravlje

Istina je da ćete vi početi da se osjećate neuporedivo bolje nego u prethodnom periodu, ali još uvijek nije vrijeme da se opustite u potpunosti. Više obzira prema zdravlju u prvom dijelu sedmice.

Djevica

Ljubav

U prvom dijelu sedmice se pripremite na nešto lošiju komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da će vam partner postaviti određene uslove ili ćete vi smatrati da pokušava da vas ograniči ili sputa. To što druga strana govori da je to za vaše dobro, kao i za dobro cjelokupnog odnosa, vama baš i ne pije vodu. Zato je više nego izvjesno da će se pojedine Djevice duriti i kroz ćutanje pokazivati voljenoj osobi šta zaista misle o njenim postupcima. No, dobro je što su ove situacije prolazne i što zaista lako možete doći do pravog dogovora I normalnog funkcionisanja. Ukoliko ste slobodni, kod vas je situacija jasna – trenutno vam je u glavi samo bivši partner ili eventualno neko koga već dugo poznajete. Šta god da je od ova dva, čekajte drugi dio nedjelje kada će se situacije u potpunosti okrenuti u vašu korist.

Posao

Vi imate primjedbe na one sa kojima radite, ali budite ubijeđeni da i oni imaju primjedbe na vaše ponašanje. U suštini, više je nego vjerovatno da ni vi ni oni sa kojima dolazite u kontakt niste u potpunosti korektni, pa je izvjesno da će se problemi provlačiti sve dok do nekog kompromisa i rješenja ne dođe. A on se može ostvariti tek u drugom dijelu sedmice. Spori ste u izvršavanju svojih obaveza, izbjegavate ono što vam je komplikovano ili teško i zato nije ni čudo što ćete dobiti “packe” od strane nadređenog. Ne uzimajte ovo kao smak svijeta, razmislite pa ćete vidjeti da je možda i u pravu.

Novac

Novca nikad dosta. Koliko god da ga dobijete i zaradite, u stanju ste da potrošite …..i još se dodatno zadužite. Nešto ne radite kako treba…

Zdravlje

Naporna nedjelja kada je zdravstveni segment u pitanju. Potrebno je da više obratite pažnju na sebe, da se odmarate i relaksirate. Kod starije populacije moguće su hronične tegobe.

Vaga

Ljubav

Kod Vaga u emotivnim vezama i brakovima prisutno je veliko nezadovoljstvo. Sad, pitanje je koliko je ono zaista opravdano, a koliko vi u nekim situacijama pretjerujete i očekujete da vam partner u potpunosti ide “niz dlaku”. Kod vas se pojačala ljubomora, posesivnost, najradije biste voljenu osobu zavezali za sebe, jer jedino na taj način možete da je u potpunosti kontrolišete. Ljubav ne fukcioniše tako – pokušajte da se malo opustite i da vjerujete partneru. Na taj način ćete donijeti smirenje i sebi ali i dragom vam biću….Slobodne Vage imaju predispozicije za neke zanimljive kontakte. Međutim, pitanje je koliko ste vi sada spremni da ove mogućnosti i iskoristite, obzirom da ste u potpunosti fokusirani samo na jednu osobu koja vam je u ovom momentu nedostižna. Moguće je da je to bivši emotivni partner, ali u obzir dolazi i to da ste opsesivno utripovali da možete biti srećni samo sa nekim ko vas neće.

Posao

Vi ćete pokušavati da budete maksimalno korektni prema onima sa kojima dolazite u kontakt, ali je pitanje koliko će oni biti korektni prema vama. Morate napraviti određene presjeke i konačno se posvetiti samo onim saradnicima koji vam uzvraćaju na pravi način i sa kojima imate dobre dogovore i realizaciju. Postoji tendencija da se tokom ovog perioda previše “rasipate” na sto strana i da sebe potpuno nepotrebno zatrpavate obavezama. Ako budete funkcionisali na ovaj način, vjerovatno na kraju nećete postići ama baš ništa konkretno. Usmjerite svoju energiju na prave ciljeve i prave ljude.

Novac

Novac vam dolazi bez problema, ali ga isto tako bez problema i vi puštate dalje.

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena situacija, naročito starijim pripadnicima znaka. Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba, problemi sa kičmom, zglobovima, zubima.

Škorpija

Ljubav

Da vas neko pita – rekli biste da ste u potpunosti korektni prema emotivnom partneru. Sada, pitanje je šta bi vaše voljeno biće reklo na ovu vašu izjavu, zar ne? U suštini – Škorpije su i na dalje u periodu kada je nerazumijevanje između vas i partnera više nego evidentno. Možda uspijevate da funkcionišete na dnevnoj bazi, ali i to na mišiće. Ono što vas je ranije spajalo kao da je u potpunosti nestalo i samo povremeno imate po koji bljesak lijepih dešavanja ili smijeha sa voljenom osobom. Došlo je vrijeme da ozbiljno razmislite o tome šta ćete i kako dalje….Kod slobodnih Škorpija prošlost je trenutno najaktuelnija. Šta ćete vi uraditi po ovom pitanju, to vjerovatno samo vi znate, ali nešto mi ne izgleda da ste spremni da se u potpunosti ponovo okrenete bivšem partneru. Doduše, ni novi kontakti nisu nešto naročito blistavi – zanesete se na kratko, budete par dana u nekoj vrsti blage euforije….a onda se ohladite….

Posao

Mnogo počeo, mnogo izobećavao….uglavnom ništa ne završio. Ako ne budete vodili računa i ponašali se drugačije u poslovnom segmentu, ovo će se itekako primijeniti na vas. Mnogo u ovom periodu “letite”, zanosite se nekim idejama koje samo u vašoj glavi izgledaju kao realne i moguće, umjesto da se okrenete onome od čega živite i obavezama koje već imate. Ako ne znate sami, pitajte nekoga ko zna i ko će vam dati pravi savjet. U prevodu – ne tražite preko hljeba pogaču, jer trenutno vaši osnovni poslovi funkcionišu kako treba i tu ne bi valjalo ništa mijenjati. Svoju kreativnost ostavite za neki drugi period.

Novac

Ako ne povučete ručnu kada su troškovi u pitanju, dovešćete sebe u prvom dijelu sedmice u situaciju da nemate pojma kako da namaknete novac koji vam je neophodan za jednu veću obavezu ili račun….

Zdravlje

Aktuelni su problemi sa kostima, kičmom, zglobovima, reumom. Vodite takođe računa da se u svojoj impulsivnosti i brzini ne povrijedite.

Strijelac

Ljubav

Pravi je momenat došao da se malo spustite na zemlju, da se zaljubite i da u tom odnosu i trajete. Eto vama šanse baš za tako nešto i to kao vrata velike – pripremite se da se u drugom dijelu ove sedmice istinski zaljubite. Pa neka je sa srećom! U emotivnim vezama i brakovima, vrijeme je da se stavi tačka na neka partnerova ponašanja. Suviše ste vi dugo tolerisali neke situacije, sada je vaša čaša prepunjena i nećete više dozvoliti voljenoj osobi da se ponaša onako kako ona hoće. Ako je partner pametan i razuman, saslušaće vas i korigovati se.

Posao

Morali ste sebe da dovedete do nekih krajnjih granica, da udarite glavom o zid da bi konačno skontali da više ne možete da funkcionišete tako. U suštini, ova sedmica označava preokret u poslvonom segmentu. Vi ćete očas posla shvatiti šta morate da uradite, koje greške da ispravite i na koji način da se ponašate na dalje. Zato nije ni čudo što će vam se od drugog dijela ove nedjelje otvoriti velike mogućnosti da konačno napravite neke prave poteze.

Novac

Znam da ste zabrinuti zbog finansijskog segmenta, ali – pred vama se polako otvaraju mogućnosti da zaradite, i to iz više izvora. Sve će se to srediti, samo polako….

Zdravlje

Moguć je zdravstveni pad tokom ove nedjelje. Imunitet će predstavljati problem mlađima, dok će kod starijih biti aktuelne tegobe sa kičmom, nogama, krvnim sudovima.

Jarac

Ljubav

Ako ste slobodni, toliko ste opsesivno vezani za jednu osobu da ne vidite nikog drugog sem nje. Možda bi ipak bilo bolje da se okrenete na neku drugu stranu, kad već vidite da od ovoga nema vajde. Doduše, neki od vas će se možda upustiti u avanturu koja se može pokrenuti preko izlazaka ili prijatelja, društvenih mreža. Koliko god ova priča izgledala kao neobavezna, može vas žestoko prodrmati. U emotivnim vezama I brakovima situacija je komplikovana i ponovo teška, iako ste mislisli da ste izašli iz perioda stagnacije sa partnerom. Naglašena posesivnost, ljubomora, naglašene mogućnosti da opterećujete i sebe ali i drugu stranu svojim ponašanjima….

Posao

Vaša tolerancija i strpljenje su dovedeni do krajnjih granica. Više vam je preko glave i nekih ljudi i njihovih postupaka, više ne želite da prelazite preko situacija za koje unaprijed znate da ne valjaju i nisu korektne prema vama. Očigledno, dok ne lupite šakom o sto i neke stvari ne presiječete, prvenstveno u svojoj glavi, nećete ni moći da napravite bilo kakav značajniji pomak. Dobro je što u drugom dijelu sedmice već vidite da neke promjene koje ste pokrenuli počinju da daju rezultate i po prvi put vam je jasno tačno šta i kako morate raditi na dalje. U ovom periodu vam stiže i jedna jaka, izuzetno zanimljiva nova poslovna ponuda. O ovome svakako vrijedi razmisliti!

Novac

Troškovi i obaveze se u ovom periodu konstantno povećavaju, a vi pokušavate da uhvatite korak sa njima. Priliva čas ima, čas nema i definitivno je da se osjećate nestabilno i nesigurno.

Zdravlje

Do polovine nedjelje još uvijek ste u nekoj formi pada kada je zdravstveni segment u pitanju. No, vrlo brzo vam slijedi poboljšanje. Starija populacija može imati problema sa hroničnim tegobama.

Vodolija

Ljubav

Niko ko posmatra vas i vašu voljenu osobu sa strane ne bi rekao da imate bilo kakvih problema. No, samo vi znate šta je u vašoj glavi….a u ovom periodu teško uspijevate da obuzdate ljubomoru koja nekako malo po malo kljuca u vašem mozgu. Ipak, bićete nasmijani, predusretljivi prema voljenoj osobi….a iz prikrajka kao kobac pratiti šta ona radi i kako se ponaša….Malo se tripujete, u stvari malo više – partner je trenutno samo i isključivo okrenut vama. Ako ste slobodni – za vas trenutno nema zime. Uživate, i to istinski i mnogima od vas prava ljubav i stabilan odnos nisu ni na kraj pameti. Pa toliko je toga interesantnog i zanimljivog da biste se vezali samo za jednu osobu. Ipak, čini mi se da vam zvijezde ove sedmice pripremaju malo iznenađenjce. Možete se zaljubiti do koske na prvi pogled….a vi sada razmišljajte da li imate i na dalje namjeru da budete slobodni i samo svoji…..

Posao

Realno gledano – vaš poslovni segment zaista funkcioniše bez ikakvih problema. U suštini, problem možete napraviti samo vi i to time što ćete pokušavati da proširite poslovanje ili da se aktivirate na više strana odjednom. Sada zaista nije vrijeme za tako nešto, i pored ogromne količine energije koju imate. Samo ćete se bespotrebno upetljati i natovariti sebi gomilu obaveza na vrat, sa kojima posle nećete znati kako da izađete na kraj. Pustite da se sve odvija kao i do sada, vi jedino budite usmjereni na ono što su vaši prioriteti i redovne obaveze. Slijede vam i neki značajni kontakti preko inostranstva. Pa šta ćete više?

Novac

Kratko i jasno – odlično. Prilivi su stabilni i redovni, još samo da se posvetite zaostalim obavezama i da ne trošite na neke gluposti – i sve će i na dalje biti u redu.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu može biti manjih problema, ali je izvjesno da ćete vi izbjegavati da odete kod ljekara i da ćete pokušavati da se liječite “u kućnoj radinosti”.

Ribe

Ljubav

Vas kada zapljusnu emocije, izgubite svaku mjeru i kompas. A sada ste zaljubljeni do ušiju i ne vidite nikog drugog sem osobe koju obožavate i koja je za vas sve na ovom svijetu. Moguće su ljubavi sa razlikom u godinama ili sa prostornom udaljenošću. Takođe, pojedine slobodne Ribe će u ovom periodu obnoviti kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. U kom pravcu ova priča ide, to ćemo tek vidjeti, ali početak je dosta obećavajuć….U vašim emotivnim relacijama konačno ste i vi i voljena osoba ušli u period kompromisa, dogovora, mnogo boljeg funkcionisanja.

Posao

Evidentno je da se situacija u poslovnom segmentu znatnije popravlja. Istina je da kod vas to uvijek mora da ide na mišiće, ali vi uporno, polako i strpljivo gurate i ne želite da odustanete od ciljeva koje ste sebi zacrtali. Nekima od vas će tokom ove sedmice biti otvorena i mogućnost napredovanja, što nije ni čudo obzirom na to koliko ste ulagali sebe u prethodnom periodu u posao. Promjene u poslovnom segmentu će krenuti polako, a kako sedmica bude odmicala, biće vam jasno da se neke situacije i prilike otvaraju pred vama u mnogo većoj mjeri. Značajan kontakt sa ozbiljnim poslovnim partnerom u drugom dijelu nedjelje. Tada će i nezaposleni imati priliku da konačno pronađu nešto i za sebe.

Novac

Dosta dobro vi baratate svojim prilivima, ali je moguće da će vam u ovoj nedjelji iskrsnuti neki troškovi koje niste očekivali. Duboko udahnite i regulišite ovo….

Zdravlje

Za zdravstveni segment samo jedna riječ – odlično!

Izvor: B92

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Praksa za novinare

Međunarodno priznati IT kursevi