Sedmični horoskop od 2. do 8. januara

Objavljeno: 3. 1. 2017

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Ljubav

Ako ste usamljeni, itekako je moguće da ste se baš u novogodišnjoj noći, ili neki dan prije ili kasnije, žestoko zainteresovali za jednu osobu koju ste upoznali. Čini mi se da i ona ima slična razmišljanja kao i vi, i da će biti spremna da pokrene komunikaciju sa vama u većoj mjeri. Čak iako ne dođe do ljubavnog susreta, tokom cijelog ovog perioda ćete se dopisivati ili razgovarati do dugo u noć…. U vašim emotivnim relacijama je sada pravi trenutak da voljenoj osobi posvetite mnogo više vremena i pažnje. Ovo su dani kada je potrebno biti uz one koje volimo i posvetiti im se maksimalno. Uživajte u nekim finim i opuštenim danima, kada se romantičnost i nježnost baš lijepo mogu probuditi. Vidjećete i sami koliko je lako učiniti i voljenu osobu, ali i sebe, srećnim i zadovoljnim…

Posao

Malo je vjerovatno da ćete u ovoj sedmici biti nešto naročito vrijedni. Premalo je radnih dana, pa ćete ih uglavnom iskoristiti da svojim kolegama i poslovnim saradnicima poželite srećan ulazak u novu godinu i razmijenite iskustva i događaje sa dočeka. Atmosfera u radnom okruženju će biti više nego dobra. Ono što biste mogli završiti, ako nađete vremena, su neke sitnije obaveze koje ste eventualno propustili u proteklom periodu. Javite se poslovnim partnerima, čisto da znaju da niste zaboravili na vaše dogovore, a neki konkretniji posao ostavite za narednu nedjelju. Ove sedmice se opustite…

Novac

Nije ni čudo što ste u ovom periodu malo zabrinuti kada je finansijski segment u pitanju. Dosta troškova oko dočeka i Božića svakako će isprazniti vaš novčanik.

Zdravlje

Umjerenost i kada je hrana i kada je piće u pitanju, i dalje vam se itekako preporučuje. Ove sedmice ćete se osjećati izduvano, bez energije. Dajte sebi dovoljno prostora da se relaksirate i dobro naspavate.

Bik

Ljubav

Polje prijatelja, druženja, društvenih dešavanja – jako je naglašeno tokom ove nedjelje. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi – pravi je trenutak da voljena osoba i vi provedete što više vremena zajedno, ali ne u okruženju svog doma i u nekim vašim standardnim načinima zabave. Izađite, prošetajte, odgledajte neki film zajedno ili idite na večeru sa prijateljima – mrdnite iz kuće. Svakako će vam to vrlo prijati. Ova sedmica može biti dosta interesantna i lijepa. Iskoristite je. Ukoliko ste slobodni – ulazak vaše vladarke Venere u znak Riba dići će vašu emotivnu osjetljivost i prijemčivost na kvadrat. Neki će se jako zaljubiti u osobu koju su skoro upoznali, dok će drugi ostvariti kontakt sa nekim ko im se već izvjesno vrijeme dopada. Dani romantike su pred vama. Provedite svaki trenutak u uživanju i opuštenosti.

Posao

Pred vama je jedna lagodna radna nedjelja (doduše, vrlo kratka), ali vi nećete dozvoliti da baš u potpunosti budete besposleni. Sve je to lijepo – čestitanja, priče, uživanja u pričanju svojih i slušanju tuđih dogodovština za doček – ali vi znate da postoje stvari koje biste željeli da uradite sada, a ne da čekate sljedeću sedmicu. Postoje neki telefonski pozivi koje želite da obavite, da pošaljete par mailova, da možda zakažete susrete sa nekim ljudima za naredni period. Taman možete i sipraviti neke sitnije propuste koji su vam možda promakli. U svakom slučaju – nećete žuriti nigdje.

Novac

Koliko god da su vam praznici opustošili džepove, vi ipak imate po koji skriven „štek“. Ne samo to – neko vas baš može obradovati i vratiti vam novac koji vam duguje.

Zdravlje

Ishrana, ishrana, ishrana – i sami znate da morate da korigujete neke stvari što prije. Starija populacija može imati probleme sa krvnim sudovima, eventualno alergijama.

Blizanci

Ljubav

Oni koji su u emotivnim vezama ili brakovima sada imaju odličnu šansu da uvide šta su u proteklom periodu pogrešno radili kada je voljena osoba u pitanju, i da te svoje greške i isprave. Svjesni ste da i u vašem ponašanju prema partneru ima nedostataka i red bi bio da krenete da se ponašate drugačije. Ispunite partneru nešto što ste mu obećali davnih dana – neka to bude prvi znak pažnje koji ćete pokazati prema njemu. Pred slobodnim Blizancima su baš neki veseli i radosni dani. Lako ćete ostvarivati kontakt i sa novim osobama, ali i sa onima koje su već u vašoj blizini. Problem je u tome da u ovom periodu ne znate šta tačno želite kada je ljubav u pitanju, pa postoji velika mogućnost da se na više strana udvarate. Da je zanimljivo – jeste, ali je pitanje koliko dugo ćete održavati ovakvu situaciju…

Posao

Baš je lijepo što ste se vi sada sjetili da imate gomilu nekih obaveza koje morate da završite. Ne znamo samo kako ćete uspjeti da ih uklopite u ovih par radnih dana koji su pred vama, pogotovo što ni malo niste skoncentrisani i organizovani, pa je moguće da napravite još neku brljotinu ili propust. Ako hoćete da poslušate savjet – dobro provjerite da li je nešto neophodno da se uradi SADA I ODMAH, a ako nije – lijepo to prolongirajte za narednu sedmicu. Sada je mnogo bolje da u opuštenoj atmosferi obavite neke razgovore i dogovorite sastanke za naredni period. ili da lijepo isplanirate neke poteze.

Novac

Novca nikad dosta u ovom periodu. Dobro je što su neke zakasnele isplate stigle do vas, jer biste inače bili u problemu da organizujete sve ono što vam je potrebno.

Zdravlje

U ovom periodu ćete se često osjećati iscrpljeno, umornije nego inače. Vjerovatno je da vam je potrebno da se baš odmorite. A i povratite snage svog organizma, pogotovo ako ste tek pregurali neku virozu ili prehladu.

Rak

Ljubav

U društvu ste svojih najbližih prijatelja – bilo da pravite neke susrete i izlaske sa njima u svojoj okolini, ili ste se zaputili na malo odmora, na neke dalje destinacije. Raspoloženje vam je više nego dobro, pogotovo što ste okruženi ljudima koji su interesantni i zabavni. Sa nekima od njih ćete poželeti i da produbite komunikaciju, privući će vašu pažnju i želju da malo flertujete. Atmosfera pogoduje neobaveznim kontaktima, a ako želite nešto stabilnije – pustite da se komunikacija razvija. Za Rakove u emotivnim vezama i bračnim relacijama ovo mogu biti divni i opušteni dani. Partner i vi ćete se sa mnogo više obzira ponašati jedno prema drugom, lako ćete jedno drugom pokazivati pažnju, naklonost, pa čak i romantiku. Ne bi bilo zgoreg da umiješate i malo strasti u cijeli ovaj koktel – čisto da začinite….

Posao

Dani će tokom ove skraćene radne nedjelje prolaziti u korektnoj atmosferi sa kolegama. Ipak, vi ste svjesni da su neke vaše poslovne obaveze ostale nezavršene i trudićete se da sve to regulišete što prije. Potrudićete se i da održavate komunikaciju sa poslovnim saradnicima i možda potvrdite neke dogovore koje ste već napravili, a koji samo čekaju realizaciju. Dobar je momenat i da sredite papirologiju, arhivirate dokumentaciju – u suštini da se posvetite nekim sitnijim obavezama za koje sada imate više nego dovoljno vremena. Vrijeme je i da podsjetite neke saradnike na obećanja koja su vam dali.

Novac

Neke sitnije parice će vam u ovoj nedjelji doći, ali isto tako kao što će doći – tako će i otići. Novac vam sada samo prolazi kroz ruke – nije ni čudo, sve ode da se praznici proslave kako treba…

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka će funkcionisati bez ikakvih problema. Kod starijih rakova moguće su prehlade, viroze, u suštini – nešto slabiji imunitet.

Lav

Ljubav

U emotivnim odnosima i brakovima – sve je dobro. Vi i partner skoro pa besprekorno funkcionišete – dogovarate se, pravite planove, ma uživate zajednički! Bićete okruženi pozitivnim ljudima, družiti se sa zajedničkim prijateljima koje odavno niste vidjeli, a u drugom dijelu sedmice i one stare iskrice strasti će početi da se javljaju češće nego inače. Ovi praznični dani baš mogu biti interesantni…Slobodni pripadnici znaka sada se radije okreću svom društvu. Ove dane želite da iskoristite za odmor, za druženje ili za neke žurke i proslave kod svoje kuće. Jedna osoba koja se već neko vrijeme mota oko vas, sada počinje ponovo da vam daje jasne naznake da je zainteresovana. Ipak, vas trenutno ne interesuje neko ozbiljnije vezivanje – ako postoji mogućnost za neobavezan odnos – e, to ćete već prihvatiti objeručke.

Posao

Vaš vladar Sunce je i tokom praznične sedmice u polju obaveza, odgovornosti, poslovne svakodnevice. Izgleda da vi baš i nećete moći da se skroz opustite, već da će biti potrebno da ipak ponešto i odradite. Da se razumijemo – ništa komplikovano i previše zahtjevno – uglavnom neki telefonski pozivi ili dogovori, zakazivanje sastanaka ili detaljisanje po pitanju ugovora. Takođe, moguće je da neka papirologija samo na vas čeka da joj se posvetite. Ako dobijete novu poslovnu ponudu u ovom periodu, vjerovatno ćete odluku ostaviti za poslije praznika.

Novac

Suma koja vam je potrebna da biste mirno mogli da provedete ove praznične dane, stići će baš u pravom trenutku. Nemojte spiskati baš sve.

Zdravlje

Potrebno je da više pažnje posvetite svom zdravlju. Ovi vam dani ne prijaju, jer lako gubite energiju. Na samom kraju sedmice može vas potkačiti i neka jača prehlada.

Djevica

Ljubav

U ovoj se sedmici vraćate na staro ako ste slobodni. To ne mora biti bivši partner, već neko koga izvjesno vrijeme poznajete i sa kim vam je toliko zanimljivo da se zadirkujete i čačkate. Iako niste skloni trenutno nekoj jačoj inicijativi, ova osoba je namjerena da vas osvoji – pa makar to bilo i samo zarad neobaveznog, povremenog kontakta. Generalno – slobodne Djevice će biti u komunikaciji sa više osoba – malo ćete vi osvajati, malo će osvajati vas. Dobro ćete se zabaviti. Što se onih u emotivnim vezama i bračnim zajednicama tiče, ulazak tranzitne Venere u polje ozbiljnih partnerstava donijeće veću potrebu da vi i partner razmjenjujete nježnosti i pokažete jedno prema drugom mnogo više pažnje i obzira. Svjesni ste da ste zapostavili vezu u kojoj ste i sada ćete se potruditi da propušteno i ispravite.

Posao

Radnu nedjelju započinjete u vašem maniru – praznični dani su vam prijali, radujete se i onima koji tek dolaze, ali ipak želite da nešto konkretno i uradite. Ovo vam se svakako preporučuje, naročito ako ćete usmjeriti svoju pažnju na ono što ste zaboravili, propustili ili eventualno pogriješili. Retrogradnost vašeg vladara Merkura ipak govori o tome da treba da se vratite „korak unazad“ i provjerite ono što ste uradili u prethodnom periodu. Neki od vas će napraviti i okvirne dogovore sa poslovnim saradnicima, iako ćete na realizaciju morati da sačekate tokom naredne nedjelje. Obratite pažnju na kontakte sa strancima.

Novac

Baš je to lijepo kada vam neki novac „uleti“ baš onda kada vam je neophodan. Nekima od vas će stići i isplate, a pojedinima čak i bonusi.

Zdravlje

U drugom dijelu sedmice vam se može vratiti virus kojeg ste već preležali. Da ne biste praznike proveli u krevetu – jačajte svoj imunitet. Čajevi, citrusi i naravno – odmor.

Vaga

Ljubav

U ovom periodu biste mogli da ostvarite jaču komunikaciju sa nekim ko je već izvjesno vrijeme u vašem životu. Neke varnice će krenuti između vas dvoje i može vas povući ova igra da poželite da ostvarite i ljubavni susret. Neki od vas su svjesni da je malo vjerovatno da od ovoga može ispasti neka ozbiljna ljubavna priča (ili je ova osoba dosta mlađa ili je zauzeta), ali strasti vas prilično drmaju i sada ne želite da se uplićete u razmišljanja o tome šta će biti dalje…U emotivnim i bračnim vezama dolazi do nekog povlačenja. Ne, to ne znači da ćete se vi i partner distancirati jedno od drugog, već prije da ćete se zatvoriti u svoj mali svijet i istinski uživati u njemu. Praznična atmosfera i udobnost, komfor i toplina vašeg doma sada vam najviše prijaju – sa voljenom osobom ćete podijeliti nježnost, ljubav i romantiku.

Posao

Vaša vladarka Venera ušla je u polje svakodnevnih poslovnih obaveza, gdje se već nalazi tranzitni Mars. I pored praznika i malobrojnih radnih dana, teško je da ćete vi u ovom periodu sjedjeti skrštenih ruku. Sjetili ste se šta sve imate da uradite (vjerovatno ste napravili i neki plan, organizaciju) i ne želite da ovo ostavljate za neki drugi period. Ove dane ćete iskoristiti i da završite nešto od papirologije što je ostalo ili nearhivirano, ili treba provjeriti još jednom. Takođe – pravi je momenat, jer ste rasterećeni i bez velikih obaveza, da obavite i neke telefonske razgovore i vidite se sa ljudima kojima ste to obećali.

Novac

Malo ste se više istrošili nego što ste planirali, ali imate neki novac koji ste sklonili sa strane, pa i ne brinete mnogo. Na sve ovo – dobijate vijesti o još nekim prilivima koji treba svaki čas da stignu.

Zdravlje

Dosta ste se u proteklom periodu energetski iscrpili i istrošili i evidentno je da vam je potrebno mnogo odmora, jer vam je imunitet sada slaba tačka.

Škorpija

Ljubav

Kod slobodnih Škorpija u ovom su periodu aktuelne dvije osobe. Ojbe su već izvjesno vrijeme u vašoj blizini, sa obje održavate komunikaciju, i vi lično da vas neko pita – otišli biste i na jednu i na drugu stranu. Prema jednoj od njih gajite jaka osjećanja, dok vas druga neodoljivo seksualno privlači. Moguće je da će ovde i doći do susreta, vjerovatno čak i do seksualnog kontakta, i to vjerovatno sa mlađom od njih dvije. Trenutno ne želite da razmišljate u kom pravcu ide vaš emotivni život. Bitno vam je da se nešto dešava. U emotivnim i bračnim vezama sada je pravi momenat da Škorpije i njihovi partneri konačno funkcionišu na jedan makar malo stabilniji način. Uopšte vam neće biti važno da li je vaša veza suštinski sređena, bitno vam je da imate svoj mir, da se partner ponaša korektno i pažljivo, isto kao i vi.

Posao

Iako ste trenutno malo zbunjeni razvojem nekih poslovnih situacija i pokušavate da napravite neki konkretniji plan, svjesni ste da neke stvari niste završili i da im morate posvetiti pažnju. Praznična atmosfera na poslu neće vas u potpunosti omesti da se okrenete onim što trenutno smatrate prioritetnim – a to je komunikacija i kontakti sa poslovnim saradnicima i bavljenje papirima. Neke razgovore ćete završiti mnogo uspješnije nego što ste se nadali – pogotovo ako se oni vezuju za dogovore oko finansijskog dijela. Čini vam se da ulazak u novu 2017-u itekako obećava u poslovnom smislu.

Novac

Vijesti o novcu vas itekako raduju. Konačno možete da napravite plan kako ćete neke zaostale račune i dugove riješiti.

Zdravlje

I kod vas je naglašena iscrpljenost, tako da nemojte da se iznenadite ukoliko potreba za odmorom i snom bude izuzetno jaka. Dajte svom organizmu priliku da se oporavi.

Strijelac

Ljubav

Kod slobodnih Strijelčeva je u ovom periodu najviše naglašen povratak i obnova komunikacije sa nekim. Ovo može biti bivši emotivni partner, ali i neko sa kim niste bili u emotivnoj vezi, ali ste zainteresovani, i sa kim niste imali kontakt jedno izvjesno vrijeme. Inicijativa će ići od strane druge osobe, a vi ćete itekako biti prijatno iznenađeni. Čini vam se da je sada pravi trenutak da nadoknadite ono što ste propustili. U ovoj nedjelji možete započeti neku emotivnu priču. U vašim emotivnim i bračnim relacijama potrebno je da se neke stvari kažu, nešto što se već dugo prećutkivalo, a što vaše veze može odvesti u potpuno drugačijem pravcu od trenutnog. Neki od vas su shvatili da njihova ponašanja nisu baš uvijek bila korektna, i sada su spremni da to i isprave. Ukoliko ste malo potrudite, ovo mogu biti dani ljubavi.

Posao

Najbitnije vam je da ste vi uspjeli da jednim dijelom obnovite svoju energiju i da se odmorite. Sa velikim entuzijazmom ćete zakoračiti u prvu radnu sedmicu ove godine, najviše iz razloga što se unaprijed radujete nekim poslovnim dogovorima koji su ostali nezavršeni u proteklom periodu. Sada možete da im se posvetite i poklonite im punu pažnju. Sedmica pred vama dosta obećava – imate taman dovoljno vremena da ostvarite neke kontakte, porazgovarate sa poslovnim saradnicima i dogovorite se oko načina funkcionisanja na dalje. Naravno, sve u opuštenoj i rasterećujućoj atmosferi.

Novac

Niste računali na neke veće troškove, pa vam je novčanik poprilično ispražnjen. Ipak, u drugom dijelu nedjelje mogući su manji prilivi koji će popraviti situaciju.

Zdravlje

Dosta se dobro osjećate. Čini vam se da vam se vratila ona stara snaga i energija. Prisutno je malo nervoze, ali sa time se relativno lako borite.

Jarac

Ljubav

Slobodnima komunikacija sa jednom osobom izuzetno prija. Nekako – sa njom uspijevate da se otvorite u potpunosti, da se povjeravate jedno drugom, osjećate bliskost i povjerenje. Ne možete da poreknete da vas ova osoba jako privlači, ali trenutno kao da se kočite i kao da ni sami ne znate – povući neki konkretniji potez ili ne. Moguće je da ćete se povući u presudnom trenutku i propustiti još jednu priliku da uđete u emotivni odnos. Ipak, neki od vas će savladati svoje unutrašnje strahove i prepustiti se dešavanjima. U emotivnim vezama i brakovima evidentno je da ste se vi i voljena osoba dosta primirili i da sada možete otvorenije i mirnije da razgovarate o svemu. Komunikacija se znatno popravlja, potrebno je da neke probleme iz proteklog perioda riješite i da uživate u ovim prazničnim danima.

Posao

Tokom prazničnih dana, dosta ste razmišljali o tome na koji način da pokrenete poslovnu situaciju i kako da riješite neku problematiku koja vas prilično opterećuje. Nećete biti spremni na neki duži odmor, čim krenu radni dani – bacićete se na posao. Sigurno da nećete ispuštati telefon iz ruku – krenuli ste da kontaktirate poslovne saradnike i partnere redom, pokušavajući da organizujete sebe što prije i napravite neke konkretnije dogovore. To vam se sada i preporučuje – ne sjedite skrštenih ruku, već zovite, šaljite mailove – u ovim danima možete „ubosti“ neki solidan dogovor ili dobiti poslovnu ponudu.

Novac

Iako se nadate nekim većim sumama, trenutno se u vaš novčanik slivaju samo manje. Nije ovo dovoljno da pokrpite baš sve, ali bolje išta nego ništa….

Zdravlje

Najviše će vam prijati da se krećete. Bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik ovog znaka – sada je zaista neophodno da se ne usjedite. Naravno, sve u skladu sa svojim mogućnostima i godinama koje imate. Kod starijih se mogu ponoviti neke sitnije tegobe, vjerovatno vezane za zglobove, reumu.

Vodolija

Ljubav

Slobodne Vodolije će se truditi da nadoknade propušteno vrijeme – sa jednom osobom niste uspjeli da se vidite u prethodnom periodu i sada želite da tu grešku i ispravite. Doduše, poznajući vas – moguće je da je ne jedna, već više osoba u pitanju…..U svakom slučaju – sada hoćete da ugovorite susret kojem se u velikoj mjeri radujete. Sa osobom koja vam se dopada pričaćete o nekim stvarima o kojima do sada niste mogli. Otvorićete se vi, ali i druga strana. Neke interesantne situacije se mogu izroditi iz svega ovoga. U vašime emotivnim vezama i bračnim zajednicama trenutno ne želite da razmišljate o bilo kakvim ozbiljnijim stvarima, a kamoli problemima. Dovoljno vam je da ste jedno pored drugog, da se volite i da bez problema pokazujete nježnost i pažnju. Ugađaćete partneru, a on će uzvratiti istom mjerom.

Posao

U vaše polje posla i novca, pored tranzitnog Marsa, koji je tu prisutan već neko vrijeme, ulazi i planeta koja vlada nekim ljepšim i lakšim okolnostima, ali i finansijama – Venera. Dani pred vama, iako neće baš u potpunosti biti posvećeni poslu i obavezama – donijeće vam veliku radost. Imaćete odličan kontakt sa poslovnim saradnicima i partnerima, a sa nekima od njih odmah ćete uspjeti da ugovorite poslove koji se mogu pokazati kao jako profitabilni. Tendencija da u poslovnom segmentu prosperirate nastavlja se i dalje. Šta više – neki poslovi za koje ste mislili da su vam se izmakli iz ruku, aktiviraju se ponovo.

Novac

Nema tu nešto naročito da se priča – vi ste zadovoljni stanjem svojih finansija. Naravno da uvijek može i bolje – ali makar se osjećate opušteno i rasterećeno.

Zdravlje

Htjeli ne htjeli, ušli ste u period kada morate kontrolisati svoje apetite, pojšto ste skloni da pretjerujete. Što se konkretno zdravstvenog segmenta tiče, tu sada nema nekih većih problema. Uglavnom ćete se osećati dobro.

Ribe

Ljubav

U vašem znaku se trenutno nalaze i tranzitni Mars i Venera. Spoj inicijative, ljupkosti i šarma je sada prisutan kod vas i ne postoji osoba koju ne možete osvojiti. Oko vas oblijeću oni koji bi želeli da vas osvoje, a vi samo želite da obnovite komunikaciju sa nekim ko vam je itekako prirastao srcu. To je tokom ove sedmice itekako moguće – potrebno je da uložite samo malo truda, a moguće je da ćete sa ovom osobom i dogovoriti ljubavni sastanak. U odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom vi lično sada unosite mnogo više nježnosti i pažnje nego do sada. Kao da želite da nadoknadite propušteno vrijeme – drago biće ćete „umotati“ u ljubav, onako kako vi to samo znate. Odličan je momenat da se vaša veza unaprijedi, da se neke nedoumice i problemi iz prethodnog perioda zaista i riješe.

Posao

Odavno vi imate neke svoje planove – dobro ste razmislili o njima, razradili ih i izanalizirali sa svih strana i sada ste spremni i da krenete da ih realizujete. Iako je sedmica pred nama sa malim brojem radnih dana, vi ćete itekako umjeti da ih iskoristite. Imate pravu inicijativu, a u isto vrijeme imate i ljubaznost, taktičnost i šarm – ovo je spoj sa kojim svakog sagovornika možete ubijediti u svoje ideje, planove. Pravi je momenat da pokrenete neke priče koje su do sada bile u zastoju. Potrudite se da iskoristite ove dane koji su pred vama, jer će vam otvoriti jedan izuzetno dobar poslovni period.

Novac

Finansijska situacija je dosta dobra. Doduše, vi ćete malo praviti problem, jer vas je uhvatila manija kupovanja i ne možete da se obuzdate.

Zdravlje

U ovoj nedjelji se potrudite da u potpunosti ugodite sebi. Radite ono što vam prija, odmorite se, naspavajte – ovo vam je zaista potrebno.

Izvor: B92

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Međunarodno priznati IT kursevi