Odgovorite na pitanje i provedite noć u Ajfelovom tornju

Objavljeno: 22. 5. 2016 u 13:25h

Ajfelov toranj vjerovatno je jedno od najljepših romantičnih mjesta koje možete posjetiti u Parizu, a sada na ovom mjestu možete provesti i noć – doslovno.

Kompanija koja se bavi organizacijom putovanja “HomeAway” daje priliku gostima da provedu noć u najlegendarnijoj znamenitosti u svijetu. Od juče, turisti mogu da izvrše online prijavu za učešće u ovoj nagradnoj igri koja uključuje noćenje u Ajfelovom tornju sa svim plaćenim troškovima. Prilikom prijave morate odgovoriti na pitanje: Šta biste uradili da je Ajfelov toranj vaš na jednu noć?

Biće izabrana četiri srećna dobitnika koja će provesti noć u “privremenom” stanu u 2.000 kvadratnih metara, a u kojem se nalazi spavaća soba, kupatilo, kuhinja i odmaralište s prekrasnim pogledom. Svakom dobitniku biće dozvoljeno da dovede pet dodatnih gostiju koji će ovu priliku imati samo jednom u životu.

“‘HomeAway’ čini sve kako bi gosti imali nezaboravan odmor i ponijeli predivne uspomene iz Pariza, zato smo mislili da je Ajfelov toranj idealno mjesto za pravljenje uspomena”, rekao je Brajan Šarple izvršni direktor i suosnivač kompanije.

Noćenja će biti upriličena 23. i 28. juna i 4. jula i 8. jula, a nagrada uključuje tri dodatna dana koja možete provesti u Parizu, povratnu kartu i karte za fudbalske utakmice UEFA EURO 2016. Imena pobjednika će biti objavljena 10. juna.

Izvor: Klix/B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/putovanja/odgovorite-na-pitanje-i-provedite-noc-u-ajfelovom-tornju/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])