Gradovi u koje ćete se zaljubiti (Foto)

Objavljeno: 4. 5. 2015 u 10:09h

Ako volite da putujete, neka se ovi gradovi nađu na vašoj “listi”. Zaljubićete se. I poželjećete da im se vratite.

Venecija

v1

Ovaj grad nije bez razloga jedan od najljepših na svijetu. Divan krajolik i građevine koje su same po sebi umjetnička djela su “scenografija” koja oduzima dah. Venecija izgleda kao grad iz bajke, ako uživate u lijepom, to je destinacija za vas.

Lisabon

v2

Najzapadnija prestonica Evrope turistima nudi bogatu istoriju, savršenu klimu, brojne znamenitosti, kuhinju u koju ćete se zaljubiti na prvi zalogaj, i, možda najvažnije – čuvenu portugalsku gostoljubivost.

Amsterdam

v3

Čarolija koja će vas obuzeti kad stignete uvjeriće vas da su najbolje stvari u životu besplatne. Amsterdam je grad mostova i kanala, pa je i krstarenje jedan od super načina da ga upoznate. Mnogo muzeja i bogate kolekcije čekaju na vas.

Prag

v4

Grad koji odiše istorijom. U Pragu se nalazi i najstarija gotička katedrala u Evropi, katedrala Svetog Vita, Zlatna ulica, gdje su boravili alhemičari… Prag se ponekad naziva i “majkom svih gradova”. Provjerite zašto.

Pariz

v5

Grad svjetlosti i jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. Popularna destinacija za zaljubljene i one “svježe” vjenčane, ali i za parove koji žele da obnove romansu… Elegantan i sofisticiran, pun veličanstvenih spomenika i lijepih ljudi.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/putovanja/gradovi-u-koje-cete-se-zaljubiti-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])