Adrenalinski koktel na Banjalučkim danima piva

Objavljeno: 2. 7. 2016 u 13:14h

Različite generacije ljudi koji su se dobro zabavljali uz omiljenu muziku obilježje su festivala “Banjalučki dani piva” koji se treći put održava na platou ispred tvrđave Kastel.

Trodnevna muzička zabava počela je u četvrtak uveče kada su stariji i mlađi Banjalučani odlučili da se počaste na najbolji mogući način – uz dobre ritmove. Na početku prve večeri nastupili su domaći i bendovi iz regiona, a grupa “Lorien” imala je čast da otvori festival. Publiku su dalje kroz muzičku avanturu poveli članovi benda “Racija”, a pravo oduševljenje nastupilo je kada se pojavila grupa “Klik (Bijelo dugme realt tribute bend)”. Hitovi jednog od kultnih sastava bivše Jugoslavije napravili su adrenalinsku bombu među starijom publikom, ali i među onima koji su rođeni kada “Bijelo dugme” nije više ni postojalo.

Atmosferu su dodatno zagrijale “Divlje jagode” koje su stvorile pravi pozitivni haos, a žurka je nastavljena istim tempom i kada su na scenu izašli članovi grupe “Galija”.

“Banjalučke dane piva” i ove godine organizovala je banjalučka “Kvin estrada”, a programom festivala obuhvaćeni su i nastupi “Riblje čorbe”, “Atomskog skloništa”, benda “Perpetuum mobile”, “Ju grupe”, “Hypnotinzed”, “Jindx”, Elvisa Dži. Kurtovića i “Baby Barbarella”. Ulaz na festival, koji će biti zatvoren u subotu uveče, besplatan je do 21 čas, a poslije toga se naplaćuje tri marke. Svi koji su bili na festivalu prve večeri slažu se u ocjeni da je ovaj događaj dokazao da kvalitetna muzika i probrana publika i dalje postoje.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/adrenalinski-koktel-na-banjaluckim-danima-piva/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])