“M:tel Noć reklamoždera” i Massimo oduševili Banjalučane (Foto)

Objavljeno: 13. 9. 2015 u 14:31h

Slavni maraton najboljih svjetskih reklama pod nazivom “The best of m:tel Noć reklamoždera” održan je sinoć u prepunom Vodenom parku Akvana u Banjaluci.

Publika je imala priliku da uživa u sat i po vremena reklama iz raznih dijelova svijeta, ali i da vidi pobjedničku reklamu „m:tel Total Group TVC“, koja je svojom kreativnošću i duhovitošću ostavila konkurenciju iza sebe.

Pored sjajnih svjetskih reklama, publika je uživala u plesu sa vatrom, zvucima muzike koju je puštao di-džej Nebs Jack, ali  i u fenomenalnom koncertu vanvremenskog umjetnika Massima Savića.

Organizatori “The best of M:tel noć reklamoždera” obezbjedili su besplatne kokice i sokove za sve posjetioce ovog događaja, ali i nagrade za najsrećnijeg u publici, kao i nagrade za ambasadore Banjaluke za 2015. godinu.

Nagradu za ambasadore Banjaluke osvojili su mladi fudbaler Srđan Babić i zlatni košarkaši BiH Aljoša Janković i Lazar Mutić.

“The best of M:tel noć reklamoždera” sinoć je Banjaluci pružio događaj koji ovaj grad zaslužuje da ima još mnogo godina. Kokice, sokovi, savršene reklame, odlična organizacija, di-džej i Massimo Savić i sve to za osam maraka izazvalo je oduševljenje prisutnih sinoć, zbog čega bi ovaj događaj itekako mogao da postane tradicionalan.

Massimo Savić kao i uvijek ostvario je izuzetan kontakt sa publikom već na samom početku. U svoj repertoar ubacio je neke od starih pjesama poput “Bilo gdje”, pjevao i pjesme sa novog albuma, a odao je počast i Arsenu Dediću otpjevavši nekoliko pjesama, koje je upravo Arsen napisao za njega.

Organizator „m:tel Noći reklamoždera“ je agencija Buzz Consulting, a sponzori događaja su kompanije M:tel i Huawei, uz podršku Lutrije Republike Srpske te kompanija Red Bull, Coca Cola i Jack Daniel’s.

Izvor: Nezavisne/Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mtel-noc-reklamozdera-i-massimo-odusevili-banjalucane-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])