Kolja o koncertu u Banjaluci: Sve u svoje vrijeme!

Objavljeno: 22. 7. 2015 u 09:41h

Nakon brojnih upita čitalaca o koncertu Nikole Pejakovića i grobovlasnika u Banjaluci odlučili smo da saznamo u čemu je problem.

Poznati glumac, režiser i muzičar ističe da bend još uvijek planira koncerte i da Banjalučani budu strpljivi.

U intervjuu koji smo uradili sa poznatim umjetnikom Kolja je, između ostalog, rekao da je bend tek na početku koncertne karijere i da će Banjaluka doći na red jer je riječ o gradu gdje je sve počelo. Nakon toga konačno je najavljen njihov koncert na “Akvani” povodom zatvaranja Evropskog prvenstva za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banjaluka – Vrbas 2015”, ali je ubrzo otkazan zbog tehničkih razloga.

Uslijedio je fenomenalan nastup na Exitu koji je okupio brojnu publiku iz regiona.

Nikola Pejaković kaže da se odlično proveo na najboljem evropskom festivalu, a dodaje da će i grad na Vrbasu biti na koncertnoj mapi dok sve stvari dođu na svoje mjesto.

“Mi smo, kako god okreneš, mlad bend. Imali smo par koncerata i tek smo na početku… U trenutku kada smo ušli u koncertne aktivnosti, krenule su grupne svirke, ljetni festivali, i mi smo, srećom, pozvani da sviramo na nekima od njih. Još uvijek pravimo kontakte i planiramo sopstvene koncerte i ne mislim da igdje kasnimo. Sve u svoje vrijeme…”, kazao je Pejaković.

Zanimalo nas je da u čemu je problem oko realizacije istog: visini honorara, neslaganja sa organizatorima koncertnih dešavanja u Banjaluci…

“Nema nikakvih problema, treba nam vremena da se uhodamo i da napravimo plan – gdje i kada svirati. Dugo nismo svirali, dugo se čekalo da se bend sastavi i razumijem da ljudi žele što prije da nas čuju, ali nema nervoze, bolje je da napravimo dobar plan i uradimo to kako treba…”

Nikola Pejaković bio je član žirija ovogodišnjeg Demofesta. Pitali smo ga da li su mu se dopali bendovi.

“Bilo je talentovanih muzičara među njima. Meni se dopao bend Rezerve i za njih sam glasao. Imali su pjesme”

Kolja dodaje da je dobio ponudu od organizatora Demofesta da zasvira sa Grobovlasnicima u revijalnom dijelu programa, ali da je ista stigla kasno.

“U trenutku kada smo dobili ponudu da sviramo, već je bilo kasno, svi su imali neke obaveze… Bila je idealna situacija da sviramo, vrijeme i mjesto, ali… Biće svirki, samo da nas bude…”

https://youtu.be/DrBwMvv21Pk

Izvor: Mondo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kolja-o-koncertu-u-banjaluci-sve-u-svoje-vrijeme/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])