Treće veče festivala “Banjalučki dani piva” uz Neverne bebe i Yu grupu (Foto)

Objavljeno: 28. 6. 2015 u 19:07h

Na trećoj večeri festivala “Banjalučki dani piva” na platou ispred tvrđave Kastel sinoć su nastupili Bijelo dugme real tribute bend, Neverne bebe i Yu grupa.

Publiku su zagrijali Bijelo dugme real tribute bend koji su posjetili publike na popularne hitove poznate jugoslovenske rok grupe Bijelo dugme.

Nakon njih su nastupili Neverne bebe koji su izveli svoje popularne hitove poput: Kuća za spas, Da ima nas, Veliki je Bog, Kiša, Praštam ali i poznate hitove poput Zajdi, zajdi i Daire. Na scenu su pozvali i jednu od najpoznatijih jugoslovenskih pjevačica Kaliopi koja je otpjevala pjesmu “Bato”, dok je publika pozdravila ogromnim aplauzom.

Za kraj je nastupila Yu grupa, a veliki broj ljubitelja pravog rokenrola pružio je podršku svojim omiljenim muzičarima i nagradio ih velikim ovacijama.

Posljednjeg dana nastupiće dobro poznati Van Gogh, koji su prošli mjesec imali priliku gostovati u ovom gradu, Kiki Lesandrić i Piloti, te Galliardo iz Švajcarske, sa kojima će biti I zatvoren ovogodišnji Banjalučki dani piva.

Banjaluka.com/Dragana Dušanić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/trece-vece-festivala-banjalucki-dani-piva-uz-neverne-bebe-i-yu-grupu-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])