Rambo i Keltsi zatvorili Beer Fest u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 22. 6. 2015 u 10:31h

Nešto poslije 22 časa na scenu je izašao svjetski mega car Rambo koji je nastup je počeo pjesmom Ljubičice, kako je sam rekao, da otjera oblake i kišu koja je ponovo padala ali znatno slabije nego prethodne noći.

Ništa nije omelo oko 2.000 ljudi koji su neumorno pjevali sa Rambom i uživali u njegovom svakom obraćanju. Publika je Ramba vratila i na bis stihovima Čobane, vrati se.

Oko ponoći atmosferu su dodatni zagrijali Aleksandar Petrović i Orthodox Celtsi, uvijek rado viđeni u Banjaluci. Osmi dan – The Prodigy live tribute iz Novog Sada  svojim nastupom zatvorili su drugi Beer Fest u Banjaluci.

Festival je nažalost obilježila kiša je neumorno padala druge večeri kada su nastupali Bad Copy i Psihomodo Pop. Grupa Colonia zbog vremenskih uslova prolongirala je svoj nastup za sedmi mjesec a datum će uskoro biti objavljen. Publika je plato ispred tvrđave Kastel napustila zadovoljna zbog izvođača ali i vrhunske bine koja je oduševila i same muzičare.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/rambo-i-keltsi-zatvorili-beer-fest-u-banjaluci-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])