Večeri pune kiše i dobrih nastupa

Objavljeno: 21. 6. 2015 u 22:38h

Festival “Beer fest”, koji je u subotu veče završen ispred tvrđave Kastel u Banjaluci, protekao je u znaku domaćih i regionalnih rok izvođača, ali i kiše, koja je uslovila i nešto slabiju posjećenost.

Posljednje večeri banjalučkog “Beer festa” na binu su prvo izašli domaći bendovi “Supersonic” i “Tupas Mene”, a potom se na istoj pojavio kontroverzni Rambo Amadus, koji je izvodeći svoje poznate hitove priredio odličnu zabavu za poštovaoce njegovog rada.

Festivalski prostor potom su zaposjeli sjajni “Ortodox Celtsi”, čiji je zvuk irske muzike sa primjesama roka i pored sitne kiše koja je padala posljednje večeri privukao mnoštvo posjetilaca. Ovi momci su svirali i nove stvari sa albuma u nastanku, ali i svoje već provjerene hitove.

Aleksandar Petrović, frontmen sastava, kazao je da će uskoro objaviti treći singl sa nadolazećeg albuma, ali nije želio otkrivati ime. Otkrio je da još smišljaju i ime za album.

“Celi album će biti na tragu dva prethodna singla ‘Save me’ i ‘One’. Biće, naravno, dosta veselih pesama, ali i onih mirnijeg tempa”, otkrio je on.

Smatra da je današnjim mladim muzičarima mnogo teže u odnosu na period kada su oni počinjali, iako Ž album može da snimi bilo ko.

“Međutim, problem je probiti tu ploču i dopreti do slušalaca. Bez obzira na svu tehnološku nadmoć, treba znati šta tražiš na internetu da bi to nešto i našao. Ali, ono što je najbitnije u celoj toj priči je ne izgubiti volju za ono čime se baviš”, istakao je Petrović.

Festival je i zvanično zatvoren nastupom sastava “Osmi dan – The Prodigy Real Tribute”.

Ipak, iako je imala najmanji broj posjetilaca, najviše se pričalo o drugoj večeri “Beer festa” kada su nastupali “Psihomodo pop” i “Bad Copy”, koji su odradili nastupe kao da je festivalski prostor bio u potpunosti popunjen. Davor Gobac i “Psihomodo pop” od početka do samog kraja publici nisu dali ni sekunde pauze. Grupa “Colonia” nije nastupila jer nije bilo publike, pa je njihov nastup pomjeren za naredni mjesec.

“Beer fest” počeo je u četvrtak veče kada su publiku zabavljali “Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi”, te “Zabranjeno pušenje”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/veceri-pune-kise-i-dobrih-nastupa/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])