Demofest: Ko dolazi i gdje?

Objavljeno: 11. 6. 2015 u 10:45h

Tačno u podne saznaćemo revijalne izvođače ovogodišnjeg Demofesta, kao i mjesto na kome će festival biti održan.

Već mjesecima se spekuliše o tome da bi najveći regionalni festival demo bendova, koji se održava u Banjaluci već osmu godinu, mogao da promijeni lokaciju.

Pošto je obnova tvrđave Kastel u toku i Ljetna pozornica (nažalost) definitivno nije opcija, kao potencijalne lokacije spominju se plato ispred Kastela (gdje je nekad bila palačinkara), “ljulje” na Kastelu (obnovljeni dio tvrđave kod Zavoda za zaštitu spomenika), studentski kampus (bivša kasarna “Vrbas”) aerodrom u Zalužanima, pa čak i Krupa na Vrbasu, gdje je nekad organizovan Ex-yu Rock festival.

Osim toga, na konferenciji za novinare najavljenoj danas u podne organizatori su obećali da će objaviti imena revijalnih izvođača (za sada samo znamo da dolaze M.O.R.T. i Who See), a imaćemo i više detalja o pratećem festivalskom programu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/demofest-ko-dolazi-i-gdje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])