Mile Kitić i Merima Njegomir na Jelen Demofest Challenge-u! (Video)

Objavljeno: 5. 6. 2015 u 16:50h

Banjalučki muzički festival Jelen Demofest je u saradnji sa Jelen pivom pokrenuo zanimljiv izazov pod nazivom Jelen Demofest Challenge, u koji se mogu uključiti svi oni koji vole da zapjevaju i da se pritom dobro zabave.

Riječ je o “pjevačkom” izazovu, a cilj je da izazovete nekoga da otpjeva pjesmu koju inače nikada ne bi otpjevao ili mu žanrovski nije bliska, ali tako što ćete i sami zapjevati nešto što se od vas ne bi očekivalo. O izboru pjesme, žanru, kao i načinu izvođenja, odlučujete sami, pa tako možete samo prepjevati pjesmu ili je izvesti u stilu koji vam najviše odgovara i tako joj dati jednu novu dimenziju.

Vaš izazov snimite mobilnim telefonom ili kamerom i okačite na servis YouTube sa hashtagom #jelendemofestchallenge.

Ukoliko niste sigurni kako bi sve to trebalo da izgleda, već sada možete pogledati video snimke muzičara koji su podržali Jelen Demofest Challenge. Tako ćete među njima ponaći poznatu pop rock pjevačicu Vanju Mišić, koja je odlučila da “baci” koju rimu u rep stilu, pa je odabrala pjesmu “Esi mi dobar” benda Bad Copy. Vanja je odlučila da od samog početka bude zanimljivo, pa je nominovala je voditeljku Unu Senić da otpjeva pjesmu Lepe Brene.

Tu je i bend Brutal Protest, koji su zapjevali pjesmu “Kockar” Mile Kitića, a kako bi Jelen Demofest Challenge učinili zanimljivijim, nominovali su kolege iz sastava Who See, pa ćemo po želji banjalučkih repera čuti kako zvuči “Pamtim još” Merime Njegomir u izvedbi poznatog crnogorskog hip hop sastava.

Ovom muzičkom izazovu su se pridružili i predstavnici najtvrđeg žanra, pa su tako momci iz metal benda Downstroy iz Kikinde zapjevali narodnjak, te nominovali drugare iz sastava Tanker da otpjevaju pjesmu Riblje čorbe “Ostani đubre do kraja”.

Pridruži se izazovu Jelen Demofest Challenge, zabavi se sa svojim drugarima i saznaj kakve glasovne mogućnosti posjeduju!

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mile-kitic-i-merima-njegomir-na-jelen-demofest-challenge-u-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])