Fresh Wave Festival na novoj lokaciji

Objavljeno: 13. 5. 2015 u 19:20h

Zbog radova na tvrđavi Kastel festival se ove godine seli na novu lokaciju, u prostor Univerzitetskog kampusa u Banjaluci. Univerzitetski kampus je dobra lokacija jer je blizu centra, a opet je izdvojen što nam omogućava radno vrijeme do 7 sati. Riječ je velikom prostoru, a očekujemo 10.000 ljudi dnevno, rekao je organizator festivala Strahinja Grahovac na konferenciji za novinare održanoj u Banjaluci. Dolazak na Fresh Wave Festival u Banjaluku potvrdila su velika svjetska imena elektronske muzike kao što su: Roger Sanchez, Tomcraft, Deborah de Luca, Cristian Varela, Macadon, ali i grčki dvojac Bang La Decks. Na glavnoj bini nastupiće i regionalne zvijezde  Mladen Tomić i Marko Nastić.

Novina na ovogodišnjem festivalu je Energy bina na kojoj će se predstaviti imena iz regije. Između ostalih nastupiće čuveni DJ dvojac Silly Headz, Petar Cvetković, Gemini DJ-s, Lale… koji će prirediti tech-house, deep i techno setove, rekla je Banjalučanka DJ Joma Maja, koja je i priredila line-up Energy bine, i koja je ujedno promotivno lice Fresh Wave Festivala za 2015. godinu. Na četvrtom FWF biće dosta propratnih sadržaja.  Omladinski centar Zdravo da ste imaće svoj štand gdje će biti postavljene fotografije, a očekuju nas i dnevne žurke na Opium plaži kao i organizovan prevoz sa festivalske lokacije na rafting, rečeno je na press konferenciji. Promotivne žurke biće organizovane i u sarajevskom klubu Hacijenda, klubu Džungla u Doboju i klubu Palma u Tuzli. Ulaznice se mogu pronaći putem sajta kupikartu.ba. Trodnevna festivalska ulaznica košta 45, dok je jednodnevna 20 KM. Prodajna mjesta u Banjaluci su caffe bar Mr Black, club Opium te Pub Debela Berta. Partner Fresh Wave Festivala koji se održava od šestog do osmog avgusta je Nektar pivo.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/fresh-wave-festival-na-novoj-lokaciji/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])