Banjaluka: Gimnazijalka u pohodu na X Factor! (Video)

Objavljeno: 23. 4. 2015 u 14:57h

Kako se provodi na ovom muzičkom takmičenju, da li bi nešto mijenjala u svom prvom nastupu, te ko je najviše podržava za MONDO otkrila Milica Lojić, mlada takmičarka druge sezone X Factora.

Banjalučanka Milica Lojić popularnost je stekla nastupom u četvrtoj emisiji druge sezone popularnog muzičkog šoua “X Factor Adria” kada se predstavila pjesmom “I'm not the only one”.

Nakon otjepvanih nota žiriju i publici bilo je jasno da pred njima stoji djevojka čiji muzički talenat ne treba zanemariti.

Siguran prolaz sa četiri “da” za nju ne znači samo ohrabrenje već i motiv da bude još bolja u narednom dijelu takmičenja.

“Nastupom sam zadovoljna, iako znam da je moglo i bolje, ali trema je bila prisutna. Bila sam preplašena, a žiri mi je zaista dao kvalitetne komentare koje mogu da iskoristim i time popravim greškice kako ih ne bi bilo u drugom krugu”, rekla je Milica.

Učenica Katoličke gimnazije kaže da joj novonastala dešavanja oduzimaju mnogo vremena, ali ne žali se jer radi ono što voli. Od nastavka takmičenja očekuje samo najbolje.

“Nadam se dobrom iskustvu i tome da ću od tih kvalitetnih ljudi mnogo toga naučiti. Nije mi teško da postignem sve obaveze jer radim ono što volim. Lijepo je kada oko sebe vidiš ljude koji dijele istu strast prema muzici. Želim da usavršim pjevanje, da postanem kvalitetniji izvođač nego sada i da me to povuče dalje sa sobom kako bi se ostvarila na muzičkoj sceni. Iskrena sam i na svoj način iznesem pjesmu, a to je pravi X Factor”, dodaje Milica Lojić koja je pjevanje vježbala kod operske pjevačice Biljane Kerkez.

Osim pjevanja njena ljubav je i ples pa je ranije učestvovala i na raznim plesnim takmičenjima, a sve što radi nailazi na ohrabrenje porodice, prijatelja i dečka.

“Takođe i profesori imaju dosta razumijevanja kada je riječ o obavezama u X Factoru”, završila je ova mlada dama kojoj su uzori: Ališa Kiz, Beyonce, Rijana i Jelena Tomašević.

Poslušajte kako je Milica pjevala na audiciji za takmičenje u X Factor-u!

https://youtu.be/bohW56Ydpbk

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/banjaluka-gimnazijalka-u-pohodu-na-x-factor-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])