Nikola Hadži Nikolić, frontmen grupe 357: Banjalučane očekuje bratski zagrljaj

Objavljeno: 10. 1. 2015 u 13:32h

Publiku u Banjaluci očekuje lep i gromoglasan doček sa bratskim zagrljajem.

Nikola Hadži Nikolić

Ovim riječima frontmen jedne od najneobičnijih i najpoznatijih domaćih rok grupa “357” Nikola Hadži Nikolić najavio je koncert koji će biti održan povodom Pravoslavne nove godine 13. januara u Klubu studenata Banjaluka.

Ljubav prema Banjaluci ne kriju, pa su gradu na Vrbasu posvetili i pjesmu.

“Kada me oni koji ne poznaju rad grupe pitaju odakle smo, često volim da kažem iz Banjaluke. Pre mesec dana sam to rekao nekim organizatorima iz Novog Sada, tako da možda kroz koju godinu sretnete nekog stručnjaka koji će tvrditi da znaju jedan bend “357” iz Banjaluke” rekao je Hadži Nikolić.

Kada je riječ o stvaranju muzike, naglasio je da se vode samo istinom.

“Jedan momak mi je rekao da neke naše pesme čine da od prosečnog Srbina nastane vitez ili ako vam je lepše heroj sa prezasićenim koncentratom adrenalina u žlezdama” dodao je ovaj muzičar.

Kako ovaj bend nije dugo gostovao u Banjaluci, svi fanovi trebalo bi da na vrijeme obezbijede ulaznice, jer je broj mjesta ograničen.

Prisutne očekuje odlična svirka uz dobro poznate hitove “Idem na selo”, “Cigane”, “Priroda”, “Jedna je Srbija”…

Cijena ulaznice u pretprodaji je pet maraka za dame, a deset za muškarce, a na dan koncerta za dame deset, a za muškarce 15 maraka. Karte se mogu kupiti u Klubu studenata Banjaluka i kafe baru “Šestica”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nikola-hadzi-nikolic-frontmen-grupe-357-banjalucane-ocekuje-bratski-zagrljaj/||claudebot