Žurka na snijegu uz banjalučke DJ-eve

Objavljeno: 24. 12. 2011 u 13:19h

Winter Party Banjaluka 2011, najveća revija banjalučkog DJ-inga, održana je na otvorenom sinoć na tvrđavi Kastel.

Prvi na scenu je izašao DJ Vecas, a nakon njega DJ Joma Maja i najmlađi DJ večeri, DJ Aleksa. Publika je uživala i u nastupima DJ Tibora i Kaze, Woodie-a, Igora i MC Jakše.

Ovi muzički ritmovi, ali i kuhano vino, rakija, pivo i hot bull, ugrijali su mnoge od prisutnih na  zimskoj žurci, koja je počela u 18 časova kako je i najavljeno.

Plesalo se dugo u noć, a jedna od prisutnih, Banjalučanka Nataša Blaženović, rekla je da se dobro provodi sa prijateljicama.

“Lijepo je večeras, volim ovu muziku i nadam se da će nešto slično biti organizovano i na ljeto sledeće godine”, izjavila je Blaženović.

Jedan od učesnika, DJ Kazo (Zoran Šišić), objasnio je svrhu ove zabave.

“Ovdje je u cilju promovisanje Banjaluke i domaćih dj-eva koji su kvalitetni i zaslužuju da svom gradu pruže dobru zabavu. Žurka ima vrhunski zvuk, osvjetljenje i muziku”, rekao je Kazo.

On u posljednjih mjesec dana zajedno sa DJ Tiborom čini dvojac Digital Seekers. Vrhunac njihovog rada je sasvim sigurno sinoćnji nastup na Kastelu, poručuje Kazo.

“U ovih prethodnih mjesec dana zajedničkog rada na žurkama pokazalo se da smo odličan spoj i publika veoma pozitivno reaguje na naš rad. Vrhunac naših nastupa je žurka na Kastelu, a Digital Seekers je zamišljen da unese nešto drugačije u način miksanja što je publika na Kastelu imala priliku da čuje. Riječ je o radu na 4 deka ili playera”, rekao je Kazo.

Kroz setove Digital Seekers-a provlači se više žanrova poput techna, progressiva, tech housea i housea.

Što se tiče budućnosti, u planu imaju nastupe u Banjaluci, a i šire. Poslije praznika i nastupa okreću se produkciji pa možemo očekivati i neka izdanja pod njihovim imenom.

Svi ljubitelji ovog zvuka svake srijede u DFK pubu mogu da prate nastupe dvojca Digital Seekers.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zurka-na-snijegu-uz-banjalucke-dj-eve/||claudebot