Dženan Lončarević oduševio publiku u Kruni

Objavljeno: 10. 12. 2011 u 14:35h

Pop izvođač Dženan Lončarević oduševio je banjalučku publiku sinoć u prepunom klubu Kruna. Koncert je počeo u 23:45 sa riječima pjesme „Loša“, koju je uradio u saradnji sa produkcijom Miligram.

Veče je nastavio pjevajući zajedno sa publikom pjesme sa zadnjeg albuma “Zdravo dušo”, ali i hitove Tome Zdravkovića, Dine Merlina, Tozovca, Olivera Dragojevića, Cece, grupa EKV i Van Gogha  i mnogih drugih.

Dženan kaže da voli gostovati u Banjaluci.

„Publika je fenomenalna i srećan sam kada god me pozovu da ovde gostujem, a i Banjaluku kao grad jako volim“, rekao je Lončarević.

On je najavio i neke dalje projekte.

„U pripremi su dva spota i veći dio je urađen, uskoro bih trebao  da nađem malo slobodnog vremena pa da  to snimim. Duet i spot za pesmu „Veruj bratu“ sa Tropico bendom najava je za još nešto što će se dešavati vrlo brzo“, izjavio je Lončarević.

Dženan Lončarević

Publika je sve hitove pjevala zajedno sa Dženanom, a Biljana Mitrović nam je rekla da je ovo za nju bila posebna noć.

„Noć je bila posebna jer sam je provela na koncertu Dženana Lončarevića  sa mojim najboljim prijateljima. Smatram da je pjevač  kao što je Dženan pravo osvježenje na našoj muzičkoj sceni jer je on došao do izražaja prije svega zbog svoga glasa“, rekla je Mitrović.

Ona je dodala da Dženan ima dovoljno materijala i dobrih pjesama da publiku zabavlja cijelu noć i kako nije potrebno da hitove drugih pjevača izvodi više nego svoje.

Publika u klubu “Kruna”

Svim svojim fanovima Dženan je poručio da će za Novu godinu gostovati u Budvi (diskoteka Trocadero) i pozvao sve koji su u mogućnosti da dođu.

„Lud i dobar provod želim mojim fanovima i svim Banjalučanima  gdje god da budu za Novu godinu. Svako ko ima žeju i ko može, neka dođe 31. decembra u Crnu Goru, biću tu“, rekao je Lončarević.

On je poželio svima mnogo zdravlja i ljubavi u Novoj godini i dodao da će u Banjaluku rado doći kada god ga pozovu.

Podsjećamo, Dženan Lončarević rođen je u Prijepolju 1975. godine. Tu je završio osnovnu i srednju školu, a pjevanjem i sviranjem gitare se bavi još iz školskih dana.

Pjevačku reputaciju je gradio mnogo godina. Prve nastupe je imao u svom rodnom gradu i okolnim mjestima.

Dženan je imao tri učešća na Budvanskom Festivalu. Na svom prvom nastupu dobio je nagradu za mediteranski zvuk sa pjesmom  “Ti amo Anđela”.

Prvi album “Nikome ni reč” izdao je 2007, a dvije godine kasnije i drugi  “Dobro je to” sa 11 pjesama u izdanju “City Recordsa”. Na albumima su mu radili poznati pjevači i kompozitori kao što su: Leontina, Kiki Lesendrić, Sergej Ćetković, Bane Opačić, Jelena Trifunović.
2010. godine je izdao singl pjesmu “Starim sam” i pjesmu ”Loša”, nakon čega je u maju ove godine objavio i svoj treći po redu album “Zdravo dušo”.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dzenan-loncarevic-odusevio-publiku-u-kruni/||claudebot