Maštovita modna kampanja

Objavljeno: 21. 11. 2011 u 21:38h

Prestižna francuska modna kuća Lanvin predstavila je originalnu modnu kampanju za sezonu jesen/zima 2011/2012 u kojoj supermodeli plešu uz Pittullov hit „I know you want me“. Kampanja je izazvala veliku pažnju modne publike, naročito zbog suprotnosti ove pjesme i elegancije Lanvinove kolekcije.

Zaštitna lica nove kampanje su lijepe manekenke Raquel Zimmermann i Karen Elson. U video spotu se pojavljuje i glavni dizajner ove francuske kuće Alber Elbaz.

Lanvinova kolekcija obiluje elegantnim kožnim rukavicama, šeširima širokog oboda, zimskim ogrtačima i seksi haljinama zanimljivih krojeva. Od boja prevladavaju crna, bijela i siva sa povremenim dodatkom žarkih boja kao što su crvena, ružičasta, plava i žuta.

Ovu “rasplesanu” reklamu mnogi su kritičari već proglasili najzabavnijom modnom kampanjom za ovu zimu.

http://youtu.be/cwwcnUBY9Zg

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/mastovita-modna-kampanja-lanvinova-kolekcija-za-jesenzimu-20112012/||claudebot