Snežana Mitrović najbolje se osjeća u “radnoj uniformi” (FOTO)

Objavljeno: 19. 9. 2015 u 10:05h

Snežana Mitrović, novinarka N1 televizije, kaže da je privatno njen modni stil pomalo luckast i šašav, ali da je kao reporterka u strogo poslovnim izdanjima.

“Privatno je moj stil ‘cirkus’, tako kaže moja sestra. Kao reporterka sam u strogim izdanjima, košulja, sako, bez detalja, eventualno s nekim poigravanjem bojama, dok je moj stil privatni pomalo luckast”, priznaje Snežana.

Ova reporterka voli jake boje, a što je starija sve više širi spektar boja koje nosi i bira.

“Ranije sam izbjegavala žutu, sada bez problema nosim žute sakoe, posebno na početku jeseni, ta boja osvaja. Naravno, osnovne boje su hit, u svim nijansama. Plava se lijepo kombinuje, bila ona teget, radnička ili oplemenjena kraljevskoplava. U porodici me zezaju da sam daltonista, jer je moja maturska haljina po mom mišljenju bila plava, a po misljenju svih drugih zelena”, priča nam Snežana.

Najbolje se osjeća u “radnoj uniformi”, koja podrazumijeva ravne cigaret pantalone, gležnjerice, dobar sako, a praktični su jer mogu na bilo koji teren, odnosno novinarski zadatak.

Snežana kaže da je mnogo djevojaka u Banjaluci ima stila, pa trendove prati tako što “krade” fazone od onih koji imaju vremena da ih redovno prate.

“Pored TV dnevika, kuhanja, peglanja, dječjih nestašluka, nemam mnogo vremena za praćenje trendova”, dodaje ona.

Rodni Mostar joj je jedan od najboljih gradova u regionu za šoping, a kako bi se uvjerili u to preporučuje i ostalima odlazak u ovaj hercegovački grad.

Svakodnevni ritam koji nosi novinarstvo je nešto na šta je navikla, pa je navikla i na situacije kada stiže na lokaciju, izlazi iz automobila i staje na poziciju izvještavanja uživo.

“Takve situacije zahtijevaju veliku koncentraciju, jer riječi rečene uživo imaju posebnu težinu. Idu u nepovrat. Reporteri N1 navikli su na ritam i mislim da smo ulaskom na tržište regije podigli standarde”, smatra Snežana.

Budite svoji kao moto

“Me, myself and I” na engleskom ili bukvalno prevedeno kao “Ja, ja i ja” su moto koji Snežana preporučuje i ostalim damama – da imaju samopouzdanje, pa i kada je modni stil u pitanju.

“Samo budite svoji, ako mislite da tako treba, samo naprijed, pa čak i ako vas budu prozivali da ste daltonisti, kao mene”, kaže nasmijana Snežana.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/snezana-mitrovic-najbolje-se-osjeca-u-radnoj-uniformi-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])