Kratka majica: 6 načina da je uklopite (Foto)

Objavljeno: 18. 8. 2015 u 12:49h

Ukoliko još uvijek nista kupile kratku majicu, jer niste znale kako da je iskombinujete, sada je pravo vrijeme da to učinite…

Kratka majica ne jenjava kao trend već nekoliko sezona, a ako do sada niste ponijeli ovaj odjevni komad, sada je pravi trenutak da to učinite. Bitno je da slijedite samo jedno pravilo: kratke majice kombinujte sa donjim djelovima koji imaju dublji struk.

Evo sa čim možete da ukolpite kratku majicu, a da istovremeno izgledate moderno i atraktivno.

1. Pantalone sa dubokim strukom

Bilo da su farmerke ili klasične pantalone, kratka majica će učiniti da one izlgdaju potpuno drugačije.

2. Midi suknja

Midi suknja visokog struka idealno se kombinuje sa kratkom majicom, ali zbog specifične dužine vam savetujemo da ovakvu kombinaciju isključivo nosite uz visoke potpetice.

3. Suknja A kroja

Uz suknju ovakvog kroja savjetujemo vam da obujete baletanke ili ravne sandale.

4. Suknjapantalone

Suknjapantalone i kratka majica su dva najpopularnija odjevna predmeta sezone koja fantastično funkcionišu kada se kombinuju. Visoke potpetice ili platforme su u ovom slučaju neizostavne.

5. Ispod panatalona na tregere

Obucite kratku majicu ispod tregerica i izgledajte potpuno drugačije.

6. Maksi suknja

U maksi suknji kratkoj majici izgledaćete božanstveno, a najbolje od svega je što možete da obujete i ravnu obuću.

Bonus savjet: Kombinaciju sa kratkom majicom nadogradite sakoom ili ukoliko imate kratku majicu dugih rukava ispod nje obucite košulju.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kratka-majica-6-nacina-da-je-uklopite-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot