6 provjerenih modnih savjeta za duže i zgodnije noge

Objavljeno: 1. 8. 2015 u 09:50h

Skoro svaka žena sanja o tome da ima duge i vitke noge, ali nažalost, nije svaka i blagoslovena njima. Ipak, određeni načini oblačenja mogu vam pomoći da postignete taj efekat. Evo i koji.

Kraća haljina

haljina (1)

Što više noge pokažete to će one duže izgledati pa je kraća haljina idealan način da to i postignete. Međutim, pazite da budete obučeni s ukusom – ukoliko noge previše izložite, ostataj tijela trebao bi biti pokriven.

Monohromatska garderoba

monohromatska-odjeća

Monohromatske kombinacije odjeće učiniće da izgedate viši, a samim tim i da imate duže noge. Pastelne boje, bijela ili crna boja uvijek su moderne, a ako želite da vam noge izgledaju duže, nosite pomenute nijanse od glave do pete. Da biste malo “razbili” monotoniju, koristite modne dodatke (kao što je torba) u drugim bojama.

Nude štikle

nude štikle

Štikle mogu učiniti da izgledate više, a samim tim i vizuelno izdužiti vaše noge. Nude štikle pravi su izbor da postignete takav efekat, jer daju osjećaj kao da su vam noge beskrajno duge.

Suknja olovka kroja

suknja

Obzirom da je to suknja sa visokim strukom, ona vam može pomoći da izgledate vitkije. Košulju, majicu ili bluzu “ugurajte” u suknju i svi će vjerovati da su vam kukovi “na vrhu” suknje što vaše noge čini mnogo dužima nego što to one zaista jesu.

Pantalone i šorcevi sa visokim strukom

šorc (1)

Ista optička iluzija može se postići nošenjem pantalona i šorceva sa visokim strukom. Možete ih naći u raznim stilovima i bojama pa tako možete i napraviti mnogobrojne kombinacije.

Pantalone sa vertikalnim prugama

pantalone

Još jedan komad odjeće koji trebate imati u vašoj garderobi, ukoliko želite da vam noge izgledaju duže, svakako su pantalone sa vertikalnim prugama. Efekat je još bolji ukoliko izaberete one sa visokim strukom.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/6-provjerenih-modnih-savjeta-za-duze-i-zgodnije-noge/||claudebot