Šest trikova za fenomenalan izgled na plaži (Foto)

Objavljeno: 3. 7. 2015 u 16:18h

Želite da izgledate privlačno na plaži, ali ipak nemate “savršeno” tijelo? Nema problema! Sledećih šest trikova mogu vam pomoć da izgledate fenomenalno.

Boja

pl1

Bez obzira da li ste odabrali kupaći kostim pastelnih boja, zagasitih nijansi ili možda čak u neonskom fazonu – ono što je bitno jeste da se on slaže sa vašim tenom. Ukoliko ipak niste pristalica boja, onda i nemate mnogo izbora – za vas su monohromatske nijanse odnosno crna i bijela.

Jednodijelni kostim

pl2

Jednodijelni kostim uvijek je dobar izbor, ali niko nije rekao da on ne može otkrivati određene dijelove tijela! Jednodijelni kostimi sa “isječenim” dijelovima veoma su popularni. Birajte one koji će naglasiti vaše obline.

Bikini

pl3

Bikini čiji donji dio ima visoki pojas učiniće da izgledate još atraktivnije, jer će naglasiti vaše obline. Visoki pojas djelimično će prekriti vaš stomak, a gornji dio svakako će, sam po sebi, privući pažnju i pomoći vam da izgledate što bolje.

Šešir

pl4

Kada se odlučite za odgovarajući kupaći kostim, vrijeme je da izaberete i šešir za plažu. Boja pijeska je idealna, jer se slaže sa okolinom. U zavisnosti od boje vašeg kupaćeg kostima, šešir možete odabrati u istoj boji ili u nijansi komplementarnih boja, kako biste stvorili kontrast. Ipak, nemojte miješati previše boja.

Prekrivanje

pl5

Naravno, potrebna vam je i lagana haljina za plažu kako biste je mogli obući (i istovremeno biti veoma elegantni) prilikom odlaska do plažnog bara. Potrebno je da ona bude od laganih materijala. U najčešćim slučajevima ona je blago prozirna, ali ipak sasvim dovoljno prekriva tijelo.

Pokažite leđa

pl6

Na kraju, kupaći kostim sa “otvorenim” leđima učiniće da izgledate moćno. Ono što je još dobro kod ovakvog jednodijelnog kupaćeg kostima jeste što ćete moći i da osunčate leđa. Dakle, pokažite leđa suncu!

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sest-trikova-za-fenomenalan-izgled-na-plazi-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])