Zašto ne biste smjeli živjeti bez baby pudera

Objavljeno: 27. 6. 2015 u 13:17h

1. Produžuje trajanje ruža za usne. Svi makeup artisti savjetuju isprobavanje ovog trika. Nanesite ruž na usne, a zatim preko namazanih usana stavite tanki sloj papirnate maramice i potapšajte preko maramice usne puderom. Tako ćete se riješiti viška masnoća iz ruža i instantno ga učiniti dugotrajnijim!

2. Riješite se iritacija. Baby puder idealan je saveznik protiv trenja koje može dovesti do neugodnog osipa. Ako vam se trljaju u osipaju bedre, jednostavno ih napudrajte. Bilo da krećete s vježbanjem, trčanjem ili nečim drugim. Nanijeti ga možete i ispod pazuha za smanjeno znojenje kao i na sva druga mjesta koja vam padnu na pamet.

3. Alternativa šamponu za suvo pranje. Kada vaša kosa izgleda masno, a nematu ju vremena prati, slobodno pospite malo pudera po tjemenu da upije višak masnoće. Kako ne biste pretjerali s količinom, prvo puder stavite na dlan, a tek potom na tjeme.

4. Povećajte volumen obrva. Nakon što iscrtate i ispunite obrve, malo pudera nanesite na njih i lagano ga potapšajte za instant volumen.

5. Riješite se dosadnog pijeska. Borite li se ljeti sa sitnim pijeskom s plaže, jednostavno ga se riješite nanošenjem pudera na pjeskovite dijelove tijela. Višak pudera jednostavno izbrišite ručnikom i gotovi ste!

6. Povećajte volumen trepavica. Nakon što nanesete prvi sloj maskare, uzmite štapić za uši i malo pudera nanesite na trepavice dok su još vlažne, a zatim nanesite i drugi sloj maskare. Ovaj će trik vašim trepavicama podariti ekstra dužinu i volumen i najseksi pogled ikad.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zasto-ne-biste-smjeli-zivjeti-bez-baby-pudera/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])