Nevjerovatno moderne ljetne kombinacije za dame sa jačim oblinama (Foto)

Objavljeno: 25. 6. 2015 u 17:03h

Sa dolaskom ljeta i toplijih dana, svaka dama počinje da razmišlja o garderobi koja će se nositi date sezone. Ove godine modnom scenom dominiraju svježa, privlačna i moderna odjeća u kombinaciji sa elegantnim, pomalo lepršavim, ali i sportskim stilom. Donosimo najmodernije kombinacije za dame sa oblinama kako biste i vi pronašli inaspiraciju u njima te obogatili svoj ormar za predstojeću sezonu.

Odjeća sa modernim printovima

j1

Vrijeme je da konačno istaknete svoje obline predivim krojevima u šarenim printovima koji podsjećaju na ljeto. Haljina na preklop dodatno će naglasiti struk, a šareni print će skrenuti pažnju sa kritičnih tačaka na tijelu. Kombinacija ružičaste bluze i suknje na pruge pokazaće koliko ste maštoviti i spremni za nove izazove. Haljina sa cvjetnim printom pokazaće vašu veselu stranu. Tanki kaiš u istoj nijansi, kao i bretele na haljini, naglasiće struk.

Cvjetni printovi

j2

Bez obzira na kombinaciju boja, cvjetni printovi su i ove sezone veoma moderni. Haljina na preklop sa crnom osnovom na kojoj se prepliću najveselije ljetne nijanse pun je pogodak. Malo blaža verzija je romantična haljina do koljena sa predivnim koraljnim ružama. A u slučaju da niste tip žene koja voli haljine, i dalje možete izgledati moderno uz tuniku koja savršeno ide uz tamni teksas i super udobne sandale.

Tribal printovi

j3

Popularnost tribal printova nastavlja se i ove sezone. Ako želite da budete u toku sa modnim trendovima, potrudite se da svoj ormar osvježite nekom od sledećih haljina. Bilo da se radi o “smjeloj” haljini koja prati liniju vašeg tijela, o klasičnoj crno-bijeloj kombinaciji ili šarenoj, mladalačkoj kombinaciji boja i oblika, budite sigurni da ćete privući pažnju gdje god da se pojavite.

Vanvremenske pruge

j4

Čini se kao da pruge nikada ne izlaze iz mode. Iz sezone u sezonu sve više su in. Bilo da se radi o kratkim haljinama, crno-bijelim kombinacijama ili dugim haljinama, s ovim printom ne možete pogriješiti.

Crno-bijele kombinacije

j5

Treba uvijek ostati dosljedan klasičnim modelima. Asimetričnu haljinu sa crno-bjelim printom potpuno će “razbuditi” široki ružičasti porub. Kombinacija geometrijskih oblika i vertikalnih crno-bijelih linija totalni je hit ovog ljeta. Maksi crna suknja sa veselom majicom na pruge i bijelim sandalama na štiklu idealna je kombinacija za dnevnu varijantu.

Pastelne boje

j6

Predivne haljine pastelnih boja definitivno su hit ovog ljeta. Iako je boja breskve daleko najmodernija od svih, “rame uz rame” idu i ostale nijanse poput zelene i žute. Dužina i kroj haljine nisu bitne sve dok vam dobro stoje te se u njima osjećate ugodno.

Plava i zelena – boje za večernje izlaske

j7

Zasijajte na romatičnom sastanku u kobalt plavoj haljini ili onoj u nijansi smaragda. Ove boje savršene su za večernji izgled, jer će vam pružiti osjećaj glamura. Lepršave haljine iskombinujte sa jednobojnim štiklama i jedva primjetnim nakitom.

Odjeća od čipke

j8

Za nježan i sofisticiran izgled najzaslužniji su komadi odjeće od čipke. Bijela haljina do koljena odličan je izbor za večernji izlazak ili za rođendanske proslave. Za zavodljiv izgled iskombinujte crne pantalone sa čipkastim topom. Tirkizna haljina dužine ispod koljena učiniće da izgledate nježno i zavodljivo.

Super-moderni kombinezoni

j9

Kombinezoni su odličan izbor, jer uz njih ništa ne morate kombinovati; imate sve – i majicu i pantalone. Ali morate biti oprezni, jer oni ne odgovaraju svakom obliku tijela podjednako. Kako kombinezon u potpunosti prekriva cijelo tijelo, ponekad, stavljajući kaiš, vi ustvari umjesto da naglasite struk pravite kontraefekat. Zbog toga, prilikom kupovine vodite računa da model u potpunosti odgovara obliku vašeg tijela.

Maxi haljina

j10

Iako se čini da su jednostavne za nošenje, ove haljine itekako treba znati nositi. Ako ste nižeg rasta, izbjegavajte haljine koje se vuku po podu. Naglasite struk tankim kaišem ili pojasom. Ako je haljina sama po sebi šarena i efektna, torba i obuća trebaju biti što jednostavnije. Izvrsna je za prikrivanje svih nedostataka na tijelu i idealna za vruće ljetne dane, jer je rashladna i pruža vam svu slobodu kretanja.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nevjerovatno-moderne-ljetne-kombinacije-za-dame-sa-jacim-oblinama-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])