Osam komada odjeće koje morate imati ovog ljeta (Foto)

Objavljeno: 23. 6. 2015 u 16:58h

Ako do sada zimsku odjeću na policama niste zamijenili ljetnom, kranje vrijeme je da to učinite. U međuvremenu vam donosimo listu osam najvažnijih ljetnih “stvari” koje jednostavno morate imati. Prije nego što krenete u kupovinu, pretražite police i ladice, jer se možda baš u njima kriju neke od ovih osam genijalnih stvari.

Ženske papučess1

Ovaj tip ženskih papuča  totalni su hit ovog ljeta. Dolaze u raznim bojama i mogu se kombinovati uz gotovo svu odjeću. Jako su udobne i možete ih nositi satima, a da vas pri tome ne nažuljaju.

Končani šeširi

ss2

Končani šeširi sa mekanim obodima, koji padaju sa strana, ne samo da izgledaju super slatko i moderno, nego će i zaštititi vaše lice od sunca i štetnih UV zraka.

Udobni šorc

ss3

Postoji li nešto gore od uskog i neudobnog šorca na vrelom ljetnom danu? Vjerovatno malo toga. Zato ovog ljeta izaberite lagane i lepršave tkanine koje će nježno padati po vašim bedrima te učiniti da se osjećate ugodno.

Palazzo pantalone

ss4

Na neko vrijeme se odvojite od dugih suknji i haljina. Umjesto njih nabavite moderne palazzo pantalone. One su elegantne, udobne, odgovaraju apsolutno svim prilikama te se mogu kombinovati sa svim drugim komadima garderobe.

Kombinezon

ss5

Bilo da se radi o kratkim ili dugim kombinezonima, nećete pogriješiti ako ih izaberete za vrelo ljeto. Kada nosite haljinu često se brinete da je možda prekratka za određenu priliku ili da će vas vjetar izložiti tuđim pogledima? Kada obučete ovaj moderni komad odjeće, nećete morati da razmišljate o tome. Izgledaćete super simpatično u njemu te ćete se osjećati i više nego prijatno.

Duga pamučna majica

ss6

Malo duža pamučna majica ili tunika ključne su  za ovo ljeto. Dobra stvar je što ih možete nositi i u kombinaciji sa pantalonama ili suknjama, ali i same, kada je veoma vruće pa ne želite da nosite mnogo odjeće.

Potkošulja sa brushalterom

ss7

Brushalter može biti  jedan od najneudobnijih komada odjeće koje možete nositi tokom vrelih dana. Međutim, ako imate veće poprsje, on je obavezni dio garderobe. Zbog toga je potkošulja sa brushalterom savršen izbor. Ona ima ugrađene korpice i napravljene su od prozračnog materijala, tako da ne morate brinuti o eventualnom znojenju.

Sunčane naočale

ss8

Sunčane naočale su neophodne u ljetnom periodu. I oči, poput kože, direktno su izložene negativnim UV zracima. Zbog toga je neophodno da ih zaštitite. Plus, one su odličan modni detalj, a posebno onih dana kada vam se ne šminka.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/osam-komada-odjece-koje-morate-imati-ovog-ljeta-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])