Najpopularnije torbe ove sezone (Foto)

Objavljeno: 19. 6. 2015 u 16:47h

Najbrži i najjednostavniji način da “ažurirate” svoj stajling? Torba! I to ne bilo kakva već ona koja je popularna date sezone. Kada je riječ o ljetnoj sezoni i torbama koje su in, donosimo pet najpopularnijih.

Ceker

fe1

Nosile su ga naše bake kada su išle na tržnicu, a slavni ceker nije ništa manje popularan ni danas. Doduše, današnja verzija je malo modernizovana, ali njegova prepoznatljiva nota i dalje se zadržala.

Mini sportska torba

fe2

Mini sportska torba ili mini duffel odlična je, jer se može naći u tako mnogo varijatni. Ona je prilično svestrana pa se može nositi i uz sportske i uz elegantne varijante, u zavisnosti od modela.

Torba preko ramena

fe3

Podesivi remen na ovoj klasičnoj torbi je upravo ono što je čini tako dobrom – ona može da seže do boka ili do polovine struka – sve je do vas i vašeg ukusa. Nije glomazna, ali je dovoljno velika da u nju stavite sve “sitnice” bez kojih ne možete zamisliti izlazak iz kuće.

Fotoaparat torba

fe4

Ovdje nije riječ o klasičnoj torbi za fotoaparat već o njenoj unaprijeđenoj, elegantnoj verziji. Naime, ona po veličini odgovara torbi za fotoaparat, ali po izgledu podsjeća na minijaturni kofer kojeg lako nosite u ruci ili preko ramena.

Torba sa resama

fe5

Ona se vratila na velika vrata! Ovosezonske verzije su napravljene od vještačke ili prave kože, a idealne su za dame koje vole etno detalje. Dostupne su u raznim bojama i veličinama, ali bi bilo najbolje da birate one srednje veličine – treba imati na umu da što je torba veća to su veće i njene rese, a svakako ne želite da se zapetljate u njima.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/najpopularnije-torbe-ove-sezone-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])