Modni trikovi koji vam pomažu da sakrijete stomak

Objavljeno: 28. 5. 2015 u 16:46h

Salo na stomaku jedan je od najčešćih estetskih problema sa kojima se žene (nevezano za oblik figure) susreću. Donosimo deset provjerenih načina kako da ga sakrijete.

m2

Izbjegavajte usku odjeću

Umjesto da nosite preusku odjeću koja sigurno neće laskati vašem stomačiću, izaberite lepšavu odjeću ili neki moderni detalj koji će skrenuti pažnju s njega.

Oblačite se slojevito

Ovaj način oblačenja odličan je izbor kada želite da sakrijete stomak. Uska potkošulja, majica i moderna jakna preko svega naglasiće vašu liniju, a stomak se neće ni primijetiti.

Zaboravite na kaiš

Pojasevi i kaiševi dodatno naglašavaju stomak tako da na njih treba da zaboravite. Izaberite efektnu ogrlicu koja će skrenuti pažnju na gornji dio tijela. Takođe, uvijek su dobar izbor bluze i majice sa detaljima poput nabora ili kristala na gornjoj polovini tijela (vrat i ramena).

Investirajte u odjeću sa naborima

Izaberite majicu, suknju ili haljinu sa naborima u predjelu stomaka. Odjeća sa resama, takođe, odličan je izbor.

Odlučite se za tamniju odjeću

Tamnije boje vizuelno stanjuju figuru. Naravno, ovdje nije samo riječ o crnoj boji. Postoji čitav spektar nijansi koje će vam sigurno odlično stajati. Odjeća sa printovima je takođe OK, ali sve dok su oni suptilni i ne privlače pažnju.

m1

Pronađite savršenu dužinu za vašu figuru

Haljine i suknje ispod koljena uvijek su dobar izbor kao i super duge koje će prikriti ne samo stomak, nego i ostale nedostatke na vašem tijelu.

Ne zaboravite na tunike

Ovaj lepršavi komad odjeće u kombinaciji sa crnim helankama u sekundi će sakriti vaš zaobljeni stomak.

Recite “NE” odjeći od likre

Uvijek birajte odjeću od čvršćih materijala koja u sebi sadrži sasvim malo likre. Dobar izbor je suknja olovka kroja sa dubokim strukom.

Farmerice sa dubokim strukom

Ovaj model vizuelno će smanjiti stomak, za razliku od farmerica sa spuštenim strukom koje će ga još više naglasiti.

Recite “DA” elastičnom stezniku

Steznik je odličan komad odjeće koji će vaš stomak dovesti do perfekcije te će dodatno naglasiti struk. Preko njega možete nositi šta god poželite. Takođe, najbezbolniji način da prikrijete stomak jeste da nabavite veliku torbu koja će skrenuti pažnju i sa najkritičnijih tačaka na vašem tijelu.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/modni-trikovi-koji-vam-pomazu-da-sakrijete-stomak/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])