Top 10 zemalja sa najljepšim ženama, Srpkinje na šestom mjestu

Objavljeno: 17. 5. 2015 u 10:26h

Portal “Health en’ beauty” rangirao je države svijeta po ljepoti pripadnica ženskog pola, a prema izboru njihove redakcije, prvo mjesto zauzele su Brazilke.

1. Brazilke

Zemlja raskošne ljepote, svakako zaslužuje da se nađe na ovoj listi kada su pripadnice ljepšeg pola u pitanju. Prema mišljenju redakcije ovog sajta, na prvom su mjestu. Interesantna činjenica je da neke od najuspješnijih modela dolaze upravo iz ove zemlje. Brazilke su poznate po zategnutom preplanulom tijelu, oblinama i nevjerovatnom harizomom.

2. Ruskinje

Ruskinje su upravo zbog svoje pristupačnosti, manekenske građe, besprijekorne kože i raskošno plave kose popularne  svuda u svijetu. Nije ni čudo što su posljednjih godina ove zanosne ljepotice potpuno osvojile svijet.

3. Venecuelanke

Venecuelanska ljepota poznata je odavno, pogotovo ženska. Najviše pobjednica u izborima za mis dolazi upravo iz ove egzotične zemlje.

4. Indijke

Žene iz Indije ostavljaju utisak gdje god se našle. Zbog istančanog ukusa i nevjerovatnog stila, veliki broj žena iz Indija osvojio je modnu scenu. Njihova misteriozna ljepota pleni pažnju mušakaraca širom svijeta.

5.  Šveđanke

Pripadnice ljepšeg pola koje dolaze iz Švedske, poznate sup o svojoj ljepoti. Visoke, atletski građene, svijetle puti, kose i očiju, očaravaju muškarce širom planete.

6. Srpkinje

Savršena kombinacija mediteranskih i slovenskih gena, čini obaveznim da se Srpkinje nađu na ovoj listi. Seksi figura, zavodljiv osmijeh, harizma, idealne proporcije grudi i kukova su ono čime se Srpkinje ponose, a izdvaja ih i jedinstvena ljepota.

7. Francuskinje

Pune duha i života, uvijek nasmijane, obrazovane i prelijepe. One su ujedno sofisticirane, romantične i zabavne.

8. Argentinke

Argentina nije poznata samo po sportistima i nevjerovatnim plažama, već i po  egzotičnim ljepoticama. Moderne, visoke i zavodljive, učiniće da se svakom muškarcu zavrti u glavi od razgovora sa njima.

9. Ukrajina

Njihova ljepota decenijama osvaja svijet, ali za razliku od Ruskinja obično nemaju plavu kosu, pa su možda baš zbog toga još egzotičnije.

10. Italija

Njihova mediteranska maslinasta koža i raskošno gusta kosa je njihov zaštitni znak. Italijanke su poznate i kao vrlo njegovane žene koje izuzetno vode računa o sebi.

Izvor: Žena Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/top-10-zemalja-sa-najljepsim-zenama-srpkinje-na-sestom-mjestu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])