Maj: 15 trenutno najpopularnijih frizura (Foto)

Objavljeno: 12. 5. 2015 u 17:01h

Ako želite modernu frizuru koja će vam odlično stajati, znajte da je to moguće! U zavisnosti od vaših preferencija i teksture kose, neka vam sledećih petnaest budu mali vodič prilikom sledeće posjete frizeru.

fg1

Ovaj ultra kratki stil je moćan i ženstven, a ono što mu daje te karakteristike svakako su prelijepa tekstura i nijansa kose boje bakra.

fg2

Taman i potpuno božanstven, ovaj očaravajući stil je poput studije o tome kako treba nositi kratku, privlačnu i besprijekornu frizuru.

fg3

Interakcija tamnog korijena koji prerasta u nijansu boje karamele daje neodoljiv naglasak ovoj kratkoj frizuri koja “pršti” od volumena i teksture.

fg4

Bujna kosa na prednjem dijelu pomaže u stvaranju visine u sredini te dozvoljava loknama da se nježno prostiru ka unazad i sa strana.

fg5

Klasični stil koji je dobio jedinstveni finiš pomoću pomno ošišanih stepenastih slojeva koji suptilno stvaraju alternativu tradicionalnoj bob frizuri.

fg6

Ova frizura koja nježno završava na ramenima, a čiji su glavni protagonositi nijanse jagodastvo plave i zlatne, omogućava prirodnom sjaju i ljepoti kose da priča sam za sebe.

fg7

Usudite se da budete plavuša! Platinasto plava nijansa odlična je za aposlutno sve prilike, od jutra do mraka.

fg8

Moderna pixie frizura sa prekrasnom teksturom i šiškama jedna je od najpopularnijih ne samo ovog mjeseca već i sezone.

fg9

Prirodna tekstura dodatno poboljšava ovu odvažnu frizuru vatreno crvenih nijansi koja se može pohvaliti šiškama koje sežu od očiju i nevjerovatnim volumenom.

fg10

Nježna crvena nijansa ovom geometrijskom stilu, sa glatkim vrhovima koji uokviruju lice, daje osjećaj dvadesetih godina prošlog vijeka.

fg11

Prekrasni oblik ove slojevite frizure zavisi od stvaranja volumena koji se postiže pomoću blago zašiljenih vrhova koji cijelom stilu daje dimenzionalnost i dubinu.

fg12

Elegantni stil koji utjelovljuje jednostavnu sofisticiranost pomoću šiški i pramenova koji uokvoruju lice i prekrasne crvene nijanse.

fg13

“Preokrenuta” bob frizura isprepletena multidimenzionalnim crvenim nijansama laska svakom licu te zrači elegancijom i stilom.

fg14

Razdjeljak koji je blago pomjeren od sredine pomaže ovoj kratkoj frizuri da dodatno istakne crte lica.

fg15

Duboki razdjeljak sa strane i duge šiške stvaraju zadvodljivu dijagonalu koja uokviruje lice i izražava jagodice.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/maj-15-trenutno-najpopularnijih-frizura-foto/||claudebot