Pet zlatnih pravila oblačenja (Foto)

Objavljeno: 13. 4. 2015 u 17:00h

Naravno, svi želimo da izgledamo što bolje i modne kombinacije jedan su od načina da se prikažemo u najboljem svjetlu. Međutim, prilikom oblačenja, bilo bi dobro i da poštujete određena pravila kako biste izgledali što bolje i što privlačnije. Evo i koja.

Pravilo broj 1

p1

Odgovarajuća veličina brushaltera može ispraviti mnoštvo modnih gafova. Ništa vas ne košta da ga isprobate prije nego ga kupite, što će vam odmah pomoći da izgledate bolje.

Pravilo broj 2

p2

Postignite dobar izgled iznutra. Zbog nove tehnologije i materijala, komadi odjeće koji oblikuju tijelo (potkošulje, body i slično) efikasniji su i udobniji nego ikad prije.

Pravilo broj 3

p3

Hodajte uspravno! Na taj način ćete najlakše uspjeti da prikrijete “šlauf”, ali i druge male nedostatke koji imaju ogroman uticaj na cjelokupni izgled.

Pravilo broj 4

p4

Ako ste u nedoumici, birajte odjeću koja je napravljena od gušćih odnosno debljih tkanina i tamnijih boja.

Pravilo broj 5

p5

Prihvatite činjenicu da postoje određeni stilovi koji vam, jednostavno, ne stoje dobro – majice na bretele, komadi garderobe bez rukava, pantalone sa niskim strukom. Štogod da je u pitanju. Prihvatite tu činjenicu i nosite ono što vam najbolje odgovara.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pet-zlatnih-pravila-oblacenja-foto/||claudebot