Top 10 zemalja sa najljepšim ženama na svijetu (Foto)

Objavljeno: 10. 4. 2015 u 15:51h

Lijepih ljudi ima na svakom dijelu planete i svaka žena je lijepa i jedinstvenana svoj način. Međutim, neke države posebno se izdvajaju, piše Viral Shares.

Evo odakle su najljepše žene:

1. Brazil

n1

Najveći broj supermodela porijeklom je iz Brazila i to je mjesto gdje ćete naći neke od najljepših žena na svijetu. Brazilke su poznate po svom zategnutom, sportskom tijelu sa oblinama. Takođe, imaju sjajan ten.

2. Rusija

n2

Svijetao ten, plave oči, svijetla kosa, vitkost i inteligencija zaštitni su im znak. Na prelijepe Ruskinje nećete naići samo u Moskvi. Kada odmaknete od glavnog grada, možete vidjeti i egzotičnije ljepotice.

3. Venecuela

n3

Dom mnogih misica upravo je Venecuela. Tipična Venecuelanka ima atraktivno lice, dugu kosu i duge noge.

4. Indija

n4

Indijke su žene misteriozne ljepote u prelijepim tradicionalnim haljinama i nakitu.

5. Argentina

n5

Ova zemlja poznata je po fenomenalnim plažama, ali i po prelijepim ženama. Argentinke su visoke, moderne, otvorene i nevjerovatno romantične. Pored toga, govore engleski teškim akcentom, što oduševljava većinu muškaraca.

6. Srbija

n6

Žene slovenskog porijekla imaju zanosnu vitku figuru sa oblinama, zavodljive oči i prelijep osmijeh. Ono što ih izdvaja od ostalih ljepotica na spisku je jedinstvena ljepota.

7. Južna Koreja

n7

Žene iz Južne Koreje izgledaju kao vječite djevojčice. Imaju porcelansku kožu boje šampanjca i veoma dopadljivu ličnost. Srednje su građe i uglavnom imaju crnu ili smeđu kosu.

8. Francuska

n8

Francuskinje očaravaju prije duhom nego izgledom, zbog toga se i nalaze na ovoj listi. Njihovom šarmu rijetko ko može da odoli. Sofisticirane su i romantične.

9.  Italija

n9

Italijanske ljepotice imaju predivnu maslinasto preplanulu kožu, smeđu ili crnu kosu i po prirodi su zavodnice.

10. Ukrajina

n10

Zapanjujuća ljepota Ukrajinki privlači muškarce. Ukrajinke većinom nisu plave, kao što je to slučaj sa Ruskinjama, pa su samim tim egzotičnije.

Izvor: kurir.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/top-10-zemalja-sa-najljepsim-zenama-na-svijetu-foto/||claudebot