Četiri savršene frizure za ovo proljeće (Foto)

Objavljeno: 25. 3. 2015 u 17:01h

Nakon onoga što se čini kao vječnost u beauty svijetu, era duge kose je završena. Pixie, bob ili lob (duža bob frizura) pravi su hit u svijetu ove sezone. Kratka kosa je i ove sezone ultra popularna, ali nemojte da vas trendovi navedu na nešto što ne želite – ukoliko i dalje ne želite da se odreknete svoje divne, duge kose, onda uradite par promjena. Naime i duga kosa ove sezone sadrži kratke elemente, kao što su šiške i kraći slojevi.

Asimetrična pixie frizura

s1

Ona je in već neko vrijeme, ali njena najnovija verzija ima lagani zaokret. Njene šiške su duže, blago prebačene na jednu stranu pri čemu su poravnate sa okom.

Klasični bob

b1

Bob frizura dužine brade nekada se smatrala dječačkom i nimalo popularnom. Međutim, njena nova verzija, bez obzira da li je razbarušena ili ravna, sa razdjeljkom na sredini ili sa strane, veoma je ženstvena i cool.

Lob

v3

“Mondenski” naziv za kosu srednje dužine ili dužu bob frizuru – lob. Odlična je, jer dozvoljava da napravite tako mnogo stvari s njom – od nonšalantne pletenice do ultra privlačne punđe. Ipak, ako žurite, najbolje je nositi je puštenu.

Razbarušene šiške

vv3

Ukoliko ne želite kraću frizuru i želite da zadržite svoju dugu kosu, preporučujemo da ipak napravite malu promjenu – napravite šiške. Ali, budite oprezni – ovakva frizura često može izgledati preozbiljno pa se ne preporučuje damama sa četvrtastim crtama lica.

Izvor: minimagazin.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/cetiri-savrsene-frizure-za-ovo-proljece-foto/||claudebot