Seksipilni, a elegantni: 5 trikova za oblačenje (Foto)

Objavljeno: 20. 3. 2015 u 15:12h

Da li tražite način pomoću kojeg biste istovremeno izgledali seksipilno ielegantno? To je sasvim izvodivo – potrebno je samo znati par jednostavnih pravila.

bb1

Pogledajte kako to najlakše možete postići.

Štikle

bb2

Jedan od najlakših načina da istovremeno izgledate seksi i elegantno jeste da nosite štikle. Ukoliko želite da dašak elegancije upotpuni seksipilni izgled, onda se nipošto nemojte voditi pravilom da su ultra visoke štikle za vas – visina pete između 3.5 do 7 cm sasvim je dovoljna.

Punđa

bb3

Ukoliko vam je kosa dovoljno duga, možete napraviti punđu koja je uvijek šik. Ona se lako pravi te je možete nositi na više načina – na sredini glave, na potiljku, na vrhu glave. Ona je veoma moderna i možete je nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama.

Suknja olovka kroja

bb4

Suknja olovka kroja komad je garderobe koji morate imati, ako želite da izgledate elegantno. Ona je apsolutno seksi, ženstvena i predstavlja klasični komad koji nikada ne izlazi mode.

Crveni karmin

bb5

Možete voljeti ili mrziti crvenu boju, ali činjenica je da je crveni karmin apsolutno seksi! Možda mislite da vam ne stoji dobro, ali postoji nijansa koja odgovara svakoj ženi. Takođe, crveni karmin u kombinaciji sa crvenim lakom je siguran znak da će vas, bukvalno, svi primijetiti.

Čarape

bb6

Ako želite da postignete istinsku eleganciju, nosite čarape. Čak i onda kada ih niko ne vidi. Takođe, bilo bi mudro da sa sobom uvijek nosite i rezervni par, u slučaju da one koje nosite puknu. Čarape će samo pojačati vaš seksipil i eleganciju, a vaše noge će izgledati božanstveno. Da ne pominjemo da ćete biti magnet za muškarce.

Izvor: Kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/seksipilni-a-elegantni-5-trikova-za-oblacenje-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])