Spasonosna maska protiv peruti, opadanja i za brži rast kose

Objavljeno: 15. 7. 2014 u 16:25h

Maska za kosu sa lukom je prije svega moćna ishrana kože glave mineralima i vitaminima koji se u velikoj količini nalaze u ovom jedinstvenom produktu. Maska sa lukom hidrira, zaustavlja gubitak kose, poboljšava strukturu i ubrzava rast kose. Uz pomoć ove maske zauvijek ćete se osloboditi peruti, spriječiti pojavu sijedih vlasi i učinitićete svoju kosu zdravom i bujnom.

kosa

Maska za kosu sa lukom je odlična alternativa kupovnim kozmetičkim preparatima. Veoma je važno da je prirodna i pogodna za sve tipove kose.

Maska sa lukom protiv opadanja kose. Recept.

Za pripremu ove maske biće potrebno:

  • 2 supene kašike sveže isceđenog soka crnog luka
  • 1 supena kašika meda
  • 1 supena kašika majoneza
  • 1 supena kašika maslinovog ulja

Sve sastojke dobro promešati i utrljati u kožu glave. Staviti kapu za tuširanje ili običnu najlonsku. Glavu umotati peškirom.

Držati sat vremena, a potom isprati umereno toplom vodom.

Možete promeniti sastav ove maske. Umesto majoneza staviti kašiku ricinusovog ulja, koje je u svom sastavu sadrži linolnu, oleinsku i palmitinsku kiselinu, koji zasićuju koren dlake i pomažu zdravom rastu kose. Možete dodati 1 žumance (ili celo jaje, ako imate masnu kosu).

Za postizanje dugoročnog pozitivnog rezultata, masku sa lukom primenjivati 2 puta nedeljno. Uraditi 30-40 tretmana.

Maska sa lukom protiv opadanja kose

Ovo jednostavno, skromno prirodno sredstvo biće vam kao kraljevski poklon, jer lepa i zdrava kosa je bogatstvo svake žene!

Masku primenjujem na prljavu kosu. Posle kosu operem na uobičajeni način, toplom vodom sa šamponom i balzamom. Miris luka uopšte se ne oseća.

Ako vaša kosa „vapi“ za jačanjem, regeneracijom i volumenom, obavezno probajte domaće maske sa želatinom sa efektom laminacije za sve tipove kose.

Izvor: uspsesnazena.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/spasonosna-maska-protiv-peruti-opadanja-i-za-brzi-rast-kose/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])