“Pričljivi” papagaj svjedok na suđenju za ubistvo

Objavljeno: 26. 6. 2016 u 12:36h

Afrički sivi papagaj Bad, možda će dobiti svoj dan na sudu. Ovaj ljubimac je navodno bio svjedok ubistva za koji se optužuje Glena Duram.

Ona je optužena za prvostepeno ubistvo svog supruga Martina 2015. godine. Martinova porodica tvrdi da je papagaj prisustvovao ubistvu jer uporno krešti i ponavlja riječi: “Nemoj da pucas”.

Tužilac još uvijek nije odlučio da li će na suđenje kao dokaz dovesti i papagaja koji imitira muški ili ženski glas. Martin i njegova supruga Glena pronađeni su upucani u njihovoj porodičnoj kući u Mičigenu.

Martin je imao pet prostrelnih rana u predjelu grudi kao i jednu u predjelu glave, a Glena je takođe upucana u glavu i bila je na samrti kada je policija došla. Inspektori mjesecima nisu mogli da ispitaju gospođu Duram o događajima te večeri.

Na kraju su je optužili za ubistvo na osnovu razgovora sa njom kada se oporavila i pisama koje je slala svojoj porodici.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubimci/pricljivi-papagaj-svjedok-na-sudenju-za-ubistvo/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])