Psi lutalice došli na sahranu žene koja ih je hranila

Objavljeno: 30. 3. 2015 u 13:54h

Margarita Suarez uz Meride u Meksiku bila je poznata po tome što je hranila pse lutalice i mačke koje bi se pojavljivale kod njene kuće. Na dan njene sahrane, 15. marta, njeni rođaci su bili iznenađeni brojem pasa koji je prisustvovao pogrebu.

Screenshot_2

Svi svjetski mediji prenijeli su vijest o ženi na čiju su sahranu došli psi lutalice koje je za života hranila. Margarita Suarez je umrla poslije duge borbe sa bolešću, a pored članova porodice i prijatelja i psi su došli da joj odaju posljednju počast.

Svi koji su je poznavali znali su da je ona mnogo voljela sve životinje i da je svakog jutra hranila izgladnjele pse i mačke. Često je sa sobom nosila torbu sa hranom za slučaj da naiđe na gladnog psa.

Screenshot_1

Članovi porodice bili su oduševljeni kada su psi lutalice nagrnuli u prostoriju u kojoj je ležalo njeno mrtvo tijelo. Radnici u pogrebnom preduzeću rekli su da nisu vidjeli ranije pse koji su došli.

Kada su shvatili da su došli da sahrane svoju dobrotvorku, radnici su pustili pse da uđu, a psi su samo mirno legli na pod u blizini njenog kovčega i nisu uznemiravali nikog od ljudi koji su bili tu.

Izvor: Blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubimci/psi-lutalice-dosli-na-sahranu-zene-koja-ih-je-hranila/||claudebot