9 najvećih ženskih tajni koje nikada ne priznaju svom muškarcu

Objavljeno: 6. 2. 2016 u 12:29h

Postoje tipične stvari koje sve žene rade kada su frajeri u pitanju, ali nema šanse da to priznaju.

Pretraživanje bivših na internetu, drugarice koje znaju baš sve detalje o njemu, ni pod razno neće da otkriju (tačan) broj bivših partnera… Pogledajte šta sve devojke ne bi priznale ni za živu glavu.

1. Čuva i pamti sve ljubavne poruke: Sve slatke stvari koje joj je rekao muškarac ona drži zapisane u dnevniku ispod kreveta i jedva čeka da to pokaže svojoj budućoj djeci. A postoji i velika vjerovatnoća da je to već podijelila s prijateljica i pohvalila se da ima divnog dečka.

2. Proganja bivše parterove djevojke na internetu: Bivše djevojke svog partnera doživljavaju kao opasnu konkurenciju i pretražiće internet uzduž i poprijeko čim saznaju njeno ime. Prvi cilj – pronaći zajedničku fotografiju.

3. Njene prijateljice znaju baš sve o njenom partneru: Svaki put kada muškarci naljute svoju dragu, njene najbolje prijateljice znale su do najsitnijeg detalja šta su frajeri zgriješili. Zato drugarice ponekad onako čudno gledaju “zetove”.

4. Postoje dani kada je stvarno nepodnošljiva: Čak i najstabilnije žene imaju dane kada su potpuno nenormalne, ali kao što je Merilin Monro jednom rekla: “Ako ne možeš da me podneseš u mom najgorem izdanju, ne zaslužuješ me u najboljem izdanju.”

5. Prijateljice znaju da će djevojka da ostavi partnera: Njene prijateljice znale su još odavno da će djevojka da raskine sa momkom, čak su je podržale u tome. Ako prijateljice počnu neuobičajeno pažljivo da se ponašaju prema dečku svoje drugarice ili prestanu da ih pozivaju na zajednička druženja, to mogu da budu znakovi da će djevojka uskoro da ostavi dečka.

6. Nikada nećete priznati (tačan) broj muškaraca s kojima je spavala: Iako se uglavnom trudi da bude iskrena, najvjerovatnije neće nikad da otkrije istinu kada je dragi pita s koliko njih je spavala prije njega. Jednostavno – nije sigurna koji bi mu broj bio prihvatljiv.

7. Upoređuje ga sa svojim bivšima: Svi muškarci bi voljeli da ovo zapravo nije tačno, ali istina je da žene povremeno upoređuju svoje sadašnje i bivše ljubavi. Žene ovo ne rade nužno da bi utvrdile ko je bolji, nego je upoređivanje i jedan od načina da se naviknu na nove navike i ono što sadašnji partneri vole i ne vole.

8. Ne smeta joj (malo) ljubomore: Previše ljubomore će da je otjera od partnera, ali malo ljubomore joj pokazuje da mu je stalo. To ne znači da muškarac treba da premlati svakog tipa koji s njom flertuje u klubu, ali biće joj drago ako se umiješa i džentlmenski mu kaže da odbije.

9. Stalno testira partnera: Čak i ako toga nije svjesna, djevojka želi da zna da će njen muškarac uvijek da bude iskren, odan i brižan, pa će svoje povjerenje u njega stalno da testira. Ako neočekivano postavlja nasumična pitanja ili počne čudno da se ponaša, možda to radi da bi vidjela kako će da reaguje njen partner.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/9-najvecih-zenskih-tajni-koje-nikada-ne-priznaju-svom-muskarcu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])