Tri načina da ga preboliš zauvijek

Objavljeno: 10. 10. 2015 u 13:39h

Kada želite momka koji je zauzet ili nezainteresovan, veoma često se dešava da postanemo emocionalno zaglavljeni. Umjesto da se danima osjećate loše i žalite na nezadovoljstvo u ljubavnom životu, jer ne možete da imate koga želite, vrijeme je da napravite veliku promjenu!

Vi ste zaduženi za svoj život i samo vi možete da mijenjate tok stvari. Krenite od misli, menjanje stava i pravljenje pametnih koraka koji će vam pomoći da krenete dalje i zaboravite konačno na tog nedostupnog muškarca:

1. Izađite na dejt sa novim dečkom

Ne postoji ništa što bolje utiče na podizanje samopouzdanja od pojave novog muškarca u životu. U procesu zaboravljanja će vam najviše pomoći zainteresovanost drugih momaka i svi lijepi komplimenti koje ćete dobijati. Pored toga, nova poznanstva i sastanci će vas izvući iz kuće i reći “doviđenja” monotoniji u koju ste uplovili. I ko zna, možda se baš zaljubite u novog tipa i na kraju se ispostavi da je on savršen muškarac za vas.

2. Posvetite se hobiju

Da li ste oduvijek željeli da idete na salsu? Plesne škole su odlične jer ćete baš na tom mjestu moći da sretnete dosta muškaraca. Ako volite slikanje ili pjevanje, pogledajte kada su audicije u gradu i konačno uradite nešto dobro za sebe. I veoma zabavno! Odlična stvar kod ovih hobija je što ćete upoznati nove ljude sa kojima dijelite zajedničku strast. Bićete mnogo aktivniji i zadovoljniji.

3. Učlanite se u humanitarnu organizaciju

Pružati drugima pomoć i uraditi nešto pozitivno što će unaprijediti tuđi život je odličan način da se umjesto fokusiranja na njega ovog puta fokusirate na davanje pomoći onima kojima je ona najpotrebnija. Plus, na ovaj način ćete ostvariti dosta poznanstva, socijalizovati se i sresti nove ljude.

Izvor: cosmopolitan.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/tri-nacina-da-ga-prebolis-zauvijek/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])