Kad ga uhvatite da vas vara: Ovo je prvo što će vam reći

Objavljeno: 27. 9. 2015 u 14:12h

Ako je spreman da vara, spremio se i na to da bude uhvaćen. Već je diplomirao izgovore, a ovo ćete sigurno čuti iz njegovih usta.

Kada uhvatite partnera da vas vara, to će biti najteži period vašeg života. Ali možda će još teže biti slušati njegove izgovore koji će vam srce pretvoriti u pepeo. Evo šta će vam prvo reći kada mu kažete: “Znam!”

Izgovori

Jednom kad ih uhvatite na djelu, gotovo svaki prevarant počeće sa jadnim izgovorima tipa: “Pogrešno si shvatila”, “Ona je samo prijateljica” ili “Htio sam da spasem našu vezu”. Da, upravo to što ste pročitali.

Prebacivanje krivice

Neki će čak pokušati da svali krivicu na partnera, kao da ih je on/ona natjerao/la na tako nešto, a najčešće to povezuju sa činjenicom da on nije imao dovoljno vremena za njih pa su pronašli nekoga ko ima.

Preusmjeravanje pažnje

Umjesto da se fokusiraju na rješavanje problema varanja, većina onih koji varaju pokušaće preusmjeriti pažnju partnera na nešto drugo. Na primjer, priznavanjem neke dugo čuvane tajne, koju je partner oduvijek htio čuti od njih i prije nego shvatite, vi ćete voditi potpuno drugačiji razgovor.

Negiranje

Upravo zato, prije nego što se suočite sa partnerom koji vara, pobrini se da sakupite dovoljno dokaza, koji upućuju na to da je on kriv.

Izvor: index.hr/prva

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/kad-ga-uhvatite-da-vas-vara-ovo-je-prvo-sto-ce-vam-reci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot