Crvena lampica: Emotivno nedostupan frajer

Objavljeno: 28. 8. 2015 u 16:25h

Ako želiš ozbiljnu vezu sa takvim, bježi glavom bez obzira i ne nadaj se da ćeš baš ti biti ta koja će ga promijeniti.

Da razjasnimo na početku – i žene mogu da budu emotivno nedostupne, ne samo muškarci.

U osnovi, emotivna nedostupnost znači da osoba nije zainteresovana za ozbiljnu, iskrenu ljubavnu vezu, odnosno da nije u stanju da se na nekom dubljem nivou poveže sa partnerom.

Uprkos tome, veza sa emotivno nedostupnom osobom može da bude sjajna, uzbudljiva, ali samo ukoliko nijedan od partnera ne traži ozbiljnu vezu.

Dobra stvar je što su emotivno nedostupne osobe uglavnom svjesne svog emotivnog stanja i vrlo je vjerovatno da će to svom partneru otvoreno reći. Nevolja nastaje ako pomisliš da si baš ti osoba koja će je/ga promijeniti i u koju se zaljubiti.

Sa druge strane, ima i onih koji neće razgovarati sa partnerom o svojoj emotivnoj nedostupnosti, ali postoje neki signali koji bi mogli da ukažu na to. Na primjer, emotivno nedostupne osobe ne vole lična pitanja, pa će na sve moguće načine pokušavati da izvrdaju i ne odgovore na njih.

Više vole veze na daljinu, vrlo su misteriozni kada je riječ o njihovom privatnom životu, a ukoliko i budu u dužoj vezi, povlače se čim stvari postaju ozbiljne.

Nerijetko se viđaju sa više osoba istovremeno, nestaju na nekoliko dana bez objašnjenja, nemaju nikakvu želju niti namjeru da upoznaju partnerove prijatelje ili porodicu, otkazuju sastanke u posljednjem trenutku i jednostavno su nepouzdani, na njih ne možete da se oslonite.

Veze emotivno nedostupnih osoba uglavnom se svode samo na seks, a ovakvi partneri najčešće odmah nakon “akcije” smišljaju izgovor zbog kojeg odmah moraju da idu.

Ovakve osobe najčešće ne pokazuju inicijativu za sastanak sa partnerom, a kada je i pokažu, onda je to uvijek pod njihovim uslovima – kada i gdje oni žele, jer niko ne smije da prekida njihovu rutinu. I uopšteno, cijela veza sa njima se razvija pod njihovim uslovima, ti se tu ništa ne pitaš.

Jednostavnije rečeno, veza sa njima više liči na šemu ili prijatelje sa povlasticama, što je potpuno u redu, ako je to ono što želiš. Ukoliko želiš nešto više, osvrni se oko sebe i potraži emotivno dostupne osobe, koje ne zaziru od bliskosti i osjećanja.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-i-seks/crvena-lampica-emotivno-nedostupan-frajer/||claudebot